Ez a tökéletes tészta a számodra a csillagjegyed alapján - ifaktor
Ez a tökéletes tészta a számodra a csillagjegyed alapján
Komolyan, mi lehetne jobb egy finom tál tésztánál? A sokféle formája és végtelen számú elkészítési módja miatt tökéletes étel. Akárcsak a csillagjegyeknek, minden tésztafajtának megvan a maga erőssége, ami könnyen felkeltheti a figyelmünket és rabul ejtheti a szívünket. Második rész.


Ahogy belépünk a tavaszi napéjegyenlőségbe, egyúttal újabb utazást kezdünk az asztrológiai naptárban - igen, hivatalosan is tavasz van -, és ez remek alkalomnak tűnik arra, hogy a csillagjegyeket a különböző tésztaformáikhoz illesszük.

Mérleg

Mérleg, te tapintatos, diplomatikus és szeretetreméltó vagy. Te vagy a makaróni, ez a hosszú, kör alakú tészta, ami a legkelendőbb tésztafajta a világon. Aki megkóstolja, azonnal a rabjává válik! A Mérlegekhez hasonlóan lehetetlen nem imádni a makarónit, különösen, ha egyszerű és autentikus hozzávalókkal kombinálják.

Skorpió

Skorpió, neked elég nagy a hírneved, mert te vagy a legintenzívebb és legrejtélyesebb csillagjegy, pontosan ezért vagy egy igazi lasagne – akit a bonyolult rétegzés jellemez. Ez a vékony, lapos tészta arra vágyik, hogy egy kiadós fogássá épüljön, amelynek minden falatjában kirobbanó ízek rejlenek.

Válaszd a hagyományos bolognai vagy bechameles lasagnát, az időtálló fogásokat, amelyek elképesztően nagyszerűek, akárcsak te.

Nyilas

Nyilas, te egy igazi mókamester vagy, egy izgalmas személy, akik minden buliban a középpontban állnak.

Te magad vagy a penne! Egy sokoldalú tészta, ami húsos és vegetáriánus ételekhez is kiváló választás, amit a gyerekek és felnőttek egyaránt imádnak, ami tökéletesen illik a szürke hétköznapokhoz és az ünnepi alkalmakhoz egyaránt.

Próbáld ki a pennét a genovai húsmártással, az egyik legklasszikusabb nápolyi étellel.

Bak

Bak, te pimasz vagy, elképesztően ambiciózus, és természetesen a magad ura, neked senki nem parancsolhat. Ha tészta lennél, nem kérdés, te lennél a fusilli. Nincs menekvés semmilyen mártással párosítva, ez a pörgős tészta nélkülözhetetlen ízkombinációt hoz létre.

Próbáld ki krémes mártásokban sajtokkal, zöldségekkel vagy friss pesto mártással.

Vízöntő

Vízöntő, te okos és optimista vagy, és könnyen alkalmazkodsz a környezetedhez. Rövid bordáival és vágott formájával a rigatonira hasonlítasz. Ezt a tésztát mindenki ismeri. Nagyon sokoldalúan felhasználható, és világszerte rajonganak érte, különösen finom sűrű és hagyományos szószokkal kombinálva.

Próbáld ki sütőben sütve egy jó kis mártással, sültekkel kombinálva.

Halak

Halak, te arról vagy ismert, hogy érzékeny, kreatív és fantáziadús vagy. Ha tészta lennél, te lennél a szarvacska tészta, melyben tökéletesen elférnek a különböző ínycsiklandó szószok.

Próbáld ki egy görög ihletésű tésztasalátában vagy egy krémes sajtos mártással.

Most biztosan neked is jól esne egy ízletes carbonara, lasagne, vagy bolognai. Ne habozz, dobj össze otthon egy finom tésztaételt, és formáld a saját ízlésed szerint, hisz ne feledd, a recepttől eltérni nem bűn!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!