Íme a tökéletes reggeli rutin a csillagjegyed alapján - ifaktor
Olaszország reggelizés

Ugyan úgy, ahogy minden csillagjegy másképp szeret kikapcsolódni, a reggelt is máshogy kényelmes indítania. Cikkünkből kiderül, neked melyik rutinnal érdemes kezdened a napod. 3.rész


Oroszlán 

Az oroszlán igenis sokat ad a külsőjére így, ha nem számára tökéletes kinézettel lép ki az ajtón, akkor nem lesz túl jó kedve. Bár imád lustálkodni, muszáj lesz elég időt szakítania reggeli készülődésre.

Szűz 

Kiteregettem? Ki húztam a hajvasalót? Bezártam az ajtót? Ezek a gondolatok járnak egy szűz fejében. Érdemes mindent kétszer leellenőriznie, akár le is fotóznia, hogy biztosra tudjon menni és ne késsen el a munkahelyéről azért, mert háromszor hazarohant.

Mérleg

A mérlegek többnyire introvertáltak, de képesek extrovertáltnak álcázni magukat. Reggel gyűjtik be a megfelelő energiát ehhez, ami egy önálló rutin része. Számára egy kellemes jóga ideális lehet napindítónak.

Skorpió

A csendre. Pontosan erre van reggel szüksége egy skorpiónak. Csakis madárcsicsergés vagy óceánok hullámait tartja kellemesnek kora reggel. Ha fel akarsz bosszantani egy skorpiót (ami erősen nem ajánlott) csak kezd el neki mesélni, amint kinyitja a szemét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!