Ha stresszről van szó, ez a hat csillagjegy viszi a pálmát - ifaktor
Ha stresszről van szó, ez a hat csillagjegy viszi a pálmát
woman in black long sleeve shirt covering her face with her hands
Photo by Elisa Ventur on Unsplash

Ha stresszről van szó, ez a hat csillagjegy viszi a pálmát

A stressz többféleképpen is kijöhet rajtad. Amikor szorongani kezdesz, előfordulhat, hogy bezárkózol, pánikba esel, vagy akár ki is kelsz magadból. Az, hogy hogyan reagálsz a feszült helyzetekre, végső soron a személyiségtípusodtól és a vonásaidtól függ. És az, ahogyan az érzelmeidet kezeled, a kapcsolataidra is hatással van, ezért talán kíváncsi leszel, melyik csillagjegy hajlamosabb az idegeskedésre. Olvass tovább, hogy megtudd, kik a legszorongóbbak, a kicsit aggódótól a nagyon durva kiakadásra hajlamosokig.


6. Vízöntő

A Vízöntő akaratlanul is rengeteg stressznek teheti ki magát. Ez a jegy ugyanis mindig igyekszik az emberek kedvében járni, ami még inkább fokozhatja a szorongást. A közösség 11. háza által uralt Vízöntő szeret különbözni másoktól és egyedi lenni, de be is akar illeszkedni, és azt akarja, hogy az emberek szeressék. Leginkább azon stresszelnek, hogy az emberek komolyan veszik-e őket.

5. Mérleg

A Mérleg csak azt akarja, hogy mindenki boldog legyen. A felszínen ez nagyszerű tulajdonság, azonban ennek is megvannak a maga buktatói. Mindenki más boldogságának a terhét a saját vállukon cipelik. Ez a jegy mindenáron azt akarja, hogy mindenki (saját magán kívül) szédüljön az örömtől. Megkockáztatják, hogy háttérbe szorítják a saját igényeiket, ami csak még jobban stresszeli őket, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnék.

4. Halak

Bár a Halak kívülről távolságtartónak és nyugodtnak tűnhetnek, legbelül igazán szorongó típusok. Ez a jegy nagyon intuitív, ami azt jelenti, hogy rengeteg érzelem kavarog bennük egyszerre. Emiatt előfordulhat, hogy elfelejtenek határokat szabni, mert segíteni akarnak mindenkinek. Az eredmény? Rengeteg stressz.

3. Rák

A Halak valóban átérzik, amit te érzel. Ráadásul őket a Hold uralja, amely két és fél naponta váltogatja az állatövi jegyeket. Így az, hogy szeszélyes jegyek, abszolút nem meglepő. Mivel a Rákok nem képesek ezeket a dolgokat - a Holdat vagy mások érzelmeit - irányítani, gyakran érzik magukat stresszesnek amiatt, hogy képtelenek stabilak maradni.

2. Szűz

Természetesen a Szűz is a stresszes jegyek táborát erősíti. Az ellenőrzőlisták királyának szorongása nagyrészt önmagából fakad. Amikor rengeteg a dolgod, és sosem érsz a végére, akkor kudarcként éled meg, hogy soha semmit nem tudsz befejezni. Ez a nyomás nagyon kikészíti őket, és végül teljesen kimerülnek.

1.Ikrek

Értelemszerűen az összes levegő jegy felkerült erre a listára. Ők uralják a gondolkodást, az intellektust és az elmét, így természetes, hogy folyamatosan a saját gondolataikba révednek. Az Ikrek, bár nem sokban különbözik a Szűztől, mind közül a legrosszabb. Ennek a csillagjegynek egymillió gondolat cikázik a fejében, és a listán szereplő jegyek közül különösen az Ikreknek tesz jót egy (vagy két) mély lélegzetvétel a kicsit nyugodtabb élet érdekében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!