Csillagjegyek, akik szomjaznak a hírnévre - ifaktor
Csillagjegyek, akik szomjaznak a hírnévre
woman in white top standing beside road
Photo by Vitaly Sacred on Unsplash

Csillagjegyek, akik szomjaznak a hírnévre

Tudod, mit mondanak a sztárságról: néhány emberben egyszerűen megvan az a plusz, amitől hírességgé válhatnak. A közösségi média térhódításával minden eddiginél könnyebbé vált, hogy valaki egyik napról a másikra közismertté váljon, ez pedig a szupersztárság piacát is zsúfolttá tette.


Manapság az istenadta tehetségnél sokkal több kell ahhoz, hogy valaki érvényesüljön ebben a világban. Egyesek szerint a szerencse a legfontosabb tényező a hírnév és a vagyon megszerzésében, és bár ez igaz, az asztrológiai jegyed is sokat hozzátehet ehhez. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik az a hat hírnévre éhes csillagjegy, a kicsit mohóktól a totális hírnévvadászokig.

Bika

A fényűző és romantikus Vénusz által uralt Bikák szeretik kiélvezni az élet legjobb dolgait. A hírnév utáni vágyuk az életstílus szeretetéből fakad, nem feltétlenül a feltűnési viszketegségük hozadéka. Ez a földi jegy a makacsságáról, az elkötelezettségéről és az intelligenciájáról ismert. Ha egy cél - például a hírnév - elérésére szánják el magukat, semmi sem állhat az útjukba.

Kos

Az állatöv első jegyeként a Kosok igazi újítók. Amellett, hogy kreatívok és nagyon fantáziadúsak, könyörtelenek tudnak lenni a céljaik elérése érdekében. A Kosok számára fontos, hogy valamit elsőként tegyenek meg, vagy valamiben a legjobbnak tartsák őket, és a Mars harcos befolyása a Kosokat hihetetlenül versengővé és ambiciózussá teszi. A Kosok úgy érzik, mintha arra születtek volna, hogy nyomot hagyjanak a világban, és nem engedik, hogy bárki az útjukba álljon. Ha igazán akarnak valamit, mindenüket bevetik azért, hogy álmaikat valóra váltsák. Egy dolog biztos: A Kosok nem félnek egy kis versengéstől.

Ikrek

Az élet egy hatalmas buli, és az Ikrek tudják, hogyan érezzék jól magukat. A Merkúr által uralt, beszédes légjegy parádés szociális készségekkel és a bájjal rendelkezik, aminek hála könnyen a csúcsra jutnak. Éles megfigyelőképességüknek köszönhetően mindenkinél hamarabb meglátják a lehetőségeket, és addig ütik a vasat, amíg meleg. Kalandvágyó természetük miatt az Ikrek elég erős hajlammal rendelkeznek arra, hogy híres közéleti személyiségekké, írókká és influenszerekké váljanak. És bár egyesek szerint a "kétarcú" természetük miatt különösen méregdrágák, sokoldalú és kíváncsi személyiségüknek köszönhetik, hogy bármilyen helyzetben képesek tündökölni. Nincs szupersztárságra alkalmasabb jegy, mint ezek az extrovertált kaméleonok.

Mérleg

Bár általában igazságos és kiegyensúlyozott életszemléletükről ismertek, a Mérlegek a felszín alatt kifejezetten ambiciózusak. A négy kardinális csillagjegy egyikeként nagyon jó vezetők, ami hihetetlenül népszerűvé teszi őket társaik körében, ami történetesen megkönnyíti számukra a ranglétrán való felemelkedést is. A társas interakciók töltik fel őket, és gyakran ők állnak a nagy társasági összejövetelek középpontjában is. Valószínűleg épp ez a barátságos természet teszi a Mérlegeket híressé. Vigyázz azonban azzal az édes mosollyal. A Mérlegek nem félnek mocskosan játszani, ha a tét az, hogy a mérleg nyelve a javukra billen.

Bika

A Bakok köztudottan a legszorgalmasabb és legtakarékosabb csillagjegyek. Csak néhány embert engednek közel magukhoz, és hajlamosak arra, hogy a nyilvánosság előtt alábecsüljék a saját eredményeiket. De ne hagyd magad megtéveszteni az alázatos fellépésükkel! Míg más jegyek a bájukra vagy a kapcsolataikra hagyatkoznak a hírnév megszerzésében, a Bakok egyszerűen csak tovább dolgoznak valamin, keményebben, mint a társaik, amíg a csúcsra nem érnek.

Oroszlán

Fények rendben, kamera forog, felvétel! Az Oroszlánokban egyenesen imádják a reflektorfényt. Az Oroszlán uralkodik a kreativitás, a csillogás, a figyelem és az imádat ötödik háza felett. Mint az egyetlen csillagjegy, amelyet a Nap ural, megszokta, hogy minden szem rászegeződik, függetlenül attól, hogy hol van, vagy mit csinál. Ezek a bátor és kreatív tűzjegyek nem félnek attól, hogy bolondot csináljanak magukból. Természetes pimaszságuk magabiztosságot ad nekik ahhoz, hogy az esélyektől függetlenül kergessék az álmaikat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!