Csillagjegyek, amikre ne számíts, ha bulizásra vágysz - ifaktor
Ha féktelen bulizásra vágysz, ezeket a csillagjegyeket kerüld

Mindannyian igyekszünk a legjobb formánkat hozni a baráti összejöveteleken, de vannak olyan helyzetek, amikor könnyebb mondani, mint megtenni. Míg egyesek természetüknél fogva mindenki tetszését elnyerik egy új társaságban, addig másoknak nehezebb kitűnniük. Lehet, hogy a vicceik nem jönnek be, vagy a beszélgetésekbe bedobott témáik egyhangúak, aminek az az eredménye, hogy ezek az emberek kissé unalmasnak tűnnek. Az asztrológia segítségével megértheted, hogy miért van az, hogy néhány ember nem annyira izgalmas társaság.


Bika

Amikor egy Bika elemében van, természetes báj árad belőle. Azonban nem túl gyakran fordul elő, hogy ez a makacs földi jegy kipróbál valami újat. A Bika inkább elkerül mindent, és mindenkit, ha számára az kellemetlenséget okoz: ha van egy utazás, amire nem akarnak elmenni, egy beszélgetés, ami nem tetszik nekik, vagy egy ember, akivel nem igazán jönnek ki. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolatokban és barátságokban nem valószínű, hogy egy Bika kilép a komfortzónájából, ami miatt kissé unalmasnak tűnhet. A pénzükkel kapcsolatban sem szeretnek kockázatot vállalni, és inkább előre terveznek, mintsem spontán döntéseket hozzanak. És mivel a Bikák igazi otthonülő típusok, számíthatsz rá, hogy az utolsó pillanatban lemondják az előre tervezett közös programot, ha fáradtnak érzik magukat.

Szűz

A Szüzek egyszerűen nem szeretik a drámát, és általában nagyon visszafogottak. Óvatosak, és jobban érzik magukat egy csendes, egyedül eltöltött estén, mint egy zajos, kocsmázós buliban. Még ha jóval a program előtt leegyezteted vele a közös bandázást, és többször rákérdezel, hogy ott lesz-e, akkor sem valószínű, hogy meg tudsz győzni egy Szüzet arról, hogy bármit is tegyen a megszokott rutinján kívül. Ettől függetlenül nagyon megbízható barátok, de nem azok a típusok, akit ha elhívsz késő este egy spontán buliba, veled is tartanak. Ha pedig új emberekkel kell megismerkedniük, a Szüzek hajlamosak félénken viselkedni. Jobban kedvelik a szűk baráti összejöveteleket, és introvertált személyiségük miatt nehezen boldogulnak egy új társaságban.

Mérleg

A Vénusz által uralt Mérlegek nyugodt személyiségükről ismertek. Bár egy számukra biztonságos környezetben szórakoztatóak, ne várd el tőlük, hogy túl gyakran kilépjenek a komfortzónájukból. A Mérlegek szívesen mennek új helyekre és vágnak bele kalandokba, de csak akkor, ha ezeket jó előre megtervezik. Inkább gyakorlatiasak, és hiányzik belőlük a képzelőerő és a kreativitás. Bár a másokkal való kommunikációval alapvetően nincs problémájuk, a saját nézőpontjukat és véleményüket kevésbé hajlandók nyíltan vállalni. Ez elcsépelt beszélgetéseket eredményezhet a bulikon, amelyek után úgy érzi, hogy valójában egyáltalán nem is ismeri a többieket.

Halak

A Halak a legkedvesebb emberek közé tartoznak az állatövi jegyek közül. Ennek a befelé forduló vízjegynek nagy igénye van az egyedüllétre, így tudnak igazán feltöltődni. A Halak nagyon jó barátok tudnak lenni, de képesek túlságosan elmerülni a saját gondolataikban, és elfelejtenek törődni másokkal. Nem ritka, hogy a Halak néhány hónapra egyszerűen kiesik a látókörödből, még akkor is, ha nincs semmi baj.

A Halak emellett nem érzik túl jól magukat a tömegben (koncert, színház) és egy idő után azt érzik, hogy haza akarnak menni. Ez azt jelenti, hogy még ha sikerül is rávenned a Halakat, hogy veled menjen egy zsúfolt eseményre, nagy esély van rá, hogy nem bírják ki az egész estét.

Bak

A Bak születésűek sokak szerint túl komolyak és unalmasak. Őket a Szaturnusz uralja, ami azt jelenti, hogy nagyra értékelik a hagyományos dolgokat, és hajlamosak visszariadni mindentől, amit kockázatosnak, vagy szokatlan éreznek. Kardinális földi jegyként kiváló vezetői képességgel rendelkeznek, ezért ambíciójukról és munkamániájukról ismertek. Nehezen tudják elengedni magukat, mivel sokszor gyötri őket a bűntudat, ha túl jól érzik magukat. Mivel a Bakok hajlamosak magukban tartani a dolgokat, ahelyett, hogy megosztanák másokkal az ötleteiket, a társasági életben ridegnek és unalmasnak tűnnek.

Rák

A Rákok a következetességet és a stabilitást jobban kedvelik, mint a spontaneitást, ami a csillagjegyek közül őket teszi a legkevésbé kalandvágyóvá. Sokkal szívesebben maradnak otthonuk kényelmében, minthogy kimozduljanak az ismeretlenbe.

A kiszámíthatatlanság nagy szorongással tölti el ezt az óvatos vízjegyet, így a randizás és az új emberekkel való találkozásnál sem túl könnyű számára. A Rákok untatni fognak az folytonos aggodalmaskodásaikkal, és rögtön megijednek, ha a hétköznapitól eltérő dolgok megtételéről van szó. Ahelyett, hogy elmerülnének az izgalmas tervekben, valószínűleg azzal fogják elrontani a hangulatot, hogy azt ecsetelik, miért is találják rossznak az ötletet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!