Ha aggódásról van szó, ezek a csillagjegyek legyőzhetetlenek - ifaktor
Vízöntő csillagjegy

A stressz többféleképpen is hatással lehet a szervezetedre. Amikor a szorongás eluralkodik rajtad, előfordulhat, hogy bezárkózol, pánikba esel, vagy akár kirohansz a világból. Az, hogy hogyan reagálsz a feszült helyzetekben, végső soron a személyiségtípusodtól és jellemvonásaidtól függ. És az, ahogyan az érzelmeidet kezeled, nemcsak az életszemléletedre, hanem a kapcsolataidra is hatással van. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik csillagjegy hajlamos a szorongásra, a kicsit aggódó típusoktól a teljes mértékben kiakadókig.


Vízöntő

Bár a Vízöntő olykor nagyon lazának tűnhet, akaratlanul is rengeteg stressznek teszi ki magát. Ez a levegő jegy a szíve mélyén emberbarát, ami fokozhatja ezt a szorongást. A közösség 11.háza által uralt Vízöntő igyekszik különbözik másoktól és szeret egyedi lenni, de be is akar illeszkedni, és azt akarja, hogy az emberek szeressék őt. Leginkább azon stresszelnek, hogy az emberek komolyan veszik-e őket, és megfelelően állnak-e hozzájuk.

Mérleg

A Mérleg csak azt szeretné, ha mindenki boldog lenne. A felszínen ez nagyszerű tulajdonság, azonban ennek is megvannak a maga buktatói. Mindenki más boldogságának nyomását a sajátvállukra helyezik. Ez a jegy mindenáron hajlik arra, hogy mindenkit - saját magán kívül –boldoggá tegye. Megkockáztatják, hogy mások érdekében háttérbe szorítják a sajátigényeiket, ami csak még jobban stresszeli őket, ha nem teljesül a másik érdeke.

Halak

Bár a Halak kívülről távolságtartónak és nyugodtnak tűnhetnek, mélyen bennük a szorongás felőrli őket. Ez a jegy nagyon intuitív, ami azt jelenti, hogy rengeteg érzelem tombol bennük, emiatt pedig előfordulhat, hogy elfelejtenek határokat szabni, mert mindenkinek segíteni akarnak. Az eredmény? Stressz, stressz és még több stressz.

Rák

Míg a Halak a gyógyító, addig a Rák a csillagjegyek érzelmi szivacsa. Ők valóban átérzik ,amit te érzel. Ráadásul őket a Hold uralja, amely két és fél naponta váltogatja az állatövijegyeket. Így az, hogy szeszélyes jegy, cseppet sem meglepő. Mivel a Rákok nem képesek ezeket a dolgokat - a Holdat vagy mások érzelmeit - irányítani, gyakran érzik magukat vadul irányíthatatlannak, és stresszelnek amiatt, hogy képtelenek tartani az irányt, a stabilitást.

Szűz

Természetesen a Szűz is benne van a top hatban. Elvégre ez Szűz a csillagjegyek "munkalova". Az állandó ellenőrzésmániája miatt ennek a jegynek a szorongása nagyrészt önmagából fakad. Amikor állandóan annyi mindent kell tenned, úgy érzed, hogy sosem érsz a végére, és aztán kudarcnak érzed majd, mert sosem fejezed be. Ez a nyomás, hogy állandóan teljesíteniük kell, kikészíti őket, és végül teljesen kimerítik magukat.

Ikrek

Senkit sem fog meglepni, hogy az összes levegő jegy felkerült erre a listára. Ők uralják a gondolkodást, az intellektust és az elmét, így természetes, hogy elmerülnek a sajátgondolataikban. Az Ikrek, bár nem sokban különbözik a Szűztől, mind közül a legrosszabb. Ez a csillagjegy komolyan, állandóan úton van, és millió gondolat cikázik a fejében. Mivel ennyire túlterheli magát szellemileg, könnyen előfordulhat, hogy sosem ér a teendőik listájának végére, ettől pedig teljesen becsavarodik. A listán szereplő csillagjegyek közül különösen ennek a jegynek tesz jót egy, vagy két igazán mély lélegzetvétel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!