Vigyázz velük! Ezek a csillagjegy a legnagyobb árulók! - ifaktor
Vigyázz velük! Ezek a csillagjegy a legnagyobb árulók!

Az asztrológia világában egyes csillagjegyek a személyiségjegyeik alapján bizony hajlamosak az árulásra. A hátba szúró jegyek közül néhányan talán egyszerűen csak magukat próbálják védeni, míg mások sokkal megbízhatatlanabbak lehetnek. Kíváncsi vagy, hogy a legjobb barátod vagy a szerelmed képes-e elárulni téged? Ha igen, olvass tovább, hogy megtudd, melyik csillagjegy a legnagyobb áruló, az enyhén megtévesztőktől a teljes értékű árulókig rangsorolva.


Nyilas

Érdemes óvatosnak lenned a Nyilasokkal, akik hajlamosak a türelmetlenségre és időnként nem túl korrektül kezelik a dolgokat. A Nyilasok szeretnek nagyban gondolkodni és nem hagyhatnak ki egy olyan lehetőséget sem, hogy hozzájáruljanak egy címlapsztorihoz.

Halak

A Halak arról ismertek, hogy időnként hajlamosak kissé érzelmesek és lobbanékonyak lenni, de a Halak arról is híresek, hogy kissé felszínesek. Így lehetséges, hogy még ha ez a víz jegyű ember szórakozik is veled, akkor is barátságos lesz. Sokat képesek törődni a másikkal, de könnyedén el is tudnak tűnni. Mégis, együttérzőek, ami miatt kicsit kevésbé valószínű, hogy hátba szúrnának. A Halaknak vannak a legjobb álcáik, és ők a csillagjegyek kémjei. Képesek kaméleonként viselkedni, így bármikor megváltoztathatják a színüket.

Szűz

A Szüzek kritikusak, egy kicsit kőszívűek és pletykásak, és sajnos van bennük egy nagy kanál gonoszság, ráadásul könnyen ingerültté is válhatnak. A Szűz egy változékony jegy, de mivel a Merkúr uralja őket, erősen távolságtartóak, így ha valami nem érdekli őket, azzal képtelenek foglalkozni. Ha megfogadsz egy jó tanácsot, igyekezz ne az ellenségükké válni.

Ikrek

Az Ikrek arról híresek, hogy határozatlanok és időnként következetlenek. Az Ikreknek legendás a kétarcú személyiségük, amely akkor lép színre, amikor a legkevésbé számítasz rá. Bár szellemesek és bájosak, könnyen át tudnak változni, és az egyik pillanatban imádnak, a másikban pedig sértegetnek a hátad mögött, vagy flörtölnek a partnereddel. Az egyik percben a legjobb haverok vagytok, a következőben pedig eladják a nagymamájukat egy pizzáért. Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, így a kétszínűség természetes velejárója a személyiségüknek.

Bak

A szuper fegyelmezett Bakok képesek hidegvérűek maradni, amikor azért küzdenek, hogy megkapják, amit akarnak. A Bak a legambíciózusabb csillagjegy, és náluk a legnagyobb az esélye, hogy a csúcsra jutnak, mert nem bánják, hogy kit sértenek meg az oda vezető úton. Ne várd el egy Baktól, hogy viszonozza a szívességet. Elfelejtik, hogy ki vagy, amint megkapják, amire szükségük van. Emiatt az önző mentalitás miatt viszont nagy valószínűséggel zuhannak vissza a mélybe.

Skorpió

A Skorpió a legmanipulatívabb csillagjegy, és nála a legvalószínűbb, hogy hátba támad. Azért veszélyesek, mert nem sokat beszélnek, így sosem tudhatod, hogy mit gondolnak valójában. Amikor a farkukban lévő fullánk megjelenik, és használják is, az nagyon fájdalmas tud lenni. Vigyázz magadra! A Skorpiók jók a titkok megszerzésében és megtartásában, ha és amennyiben szükség van rájuk egy hidegvérű bosszúálláshoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!