Öt tévhit a bakokról - ifaktor
Bak csillagjegy
A bak csillagjegyű személyeknek van a legjobb pókerarca, még szeretteik is nehezen tudják sokszor megállapítani, hogy mire gondolnak. Cikkünkből kiderül, milyen sztereotípiákat aggasztanak rájuk, azok, akik nem vették a fáradtságot, hogy igazán megismerjék őket.

Nincs humoruk

Súlyos tévedés ez a bakokkal szemben, ugyanis az egyik legjobb humorral megáldott csillagjegy. Ugyanakkor erős önfegyelemmel rendelkeznek és ezért néha nehezen nyílnak meg másoknak, idegeneknek pedig még kevésbé. De ha egyszer elengedik magukat, ők lesznek a társaság közepe.

Munkamániások

Egy bak számára fontos a kiszámíthatóság és a biztonság. Pontosan emiatt hajlamos sokszor túlságosan is belemerülni a munkába és ez néha szociális élete kárára megy, de ez még nem munkamánia. A bak igenis el tudja magát engedi csak ehhez minden fontos elintézni valóját le kell tudnia előbb.

Érzéketlenek

A bak csillagjegyű személyek elsőre érzéketlennek tűnhetnek, de ez a korábban is említett introvertáltságukból adódik. Azonban, ha adsz nekik egy esélyt és jobban megismered őket rájössz, hogy igenis mély érzelmi világgal rendelkeznek, csak ezt nem mindig mutatják meg a külvilágnak.

Önzőek

A bak döntései, pont mivel gyakorlatiasok és kitartóak másoknak sokszor önzőknek tűnhetnek. Az igazság viszont az, hogy pontosan tudják, mi a jó nekik, például nem tartják a kapcsolatot, olyan személlyel, akiről tudják, hogy rossz hatással van rájuk. Ez a faja magabiztosság pedig a sértett fél szemszögéből önzőség.

Türelmesek

Elérkeztünk a bakokkal kapcsolatos utolsó tévhithez, ami az előzőkkel ellentétben egy pozitív tulajdonság, még pedig a türelmesség. Kimondottan idegesítik őket a lassú emberek és, amikor egy bak csillagjegyű személy felhúzza magát, akkor mindenki meneküljön amerre lát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!