Így tedd boldoggá a csillagjegyeket - ifaktor
skorpió csillagjegy

Felbosszantottál egy vízöntőt, vagy csak kedveskednél egy oroszlánnak? Most megmutatjuk, hogy teheted boldoggá a csillagjegyeket.


Kos

A kosok ritkán mutatják, de igazából sokszor fontos nekik mások véleménye, legfőképpen a szeretteiké. Ezért, ha bókolsz ennek a csillagjegyednek, valószínűleg nem fogod látni az örömét, de hidd el, hogy megmelengetted a lelkét.

Bika

A bikák odavannak a gasztronómiáért. Szeretik habzsolni az élvezeteket. Ha kideríted mi annak a bizonyos bika csillagjegyű személynek a kedvenc étele és elkészíted neki, különleges helyet foglalsz el majd a szívében.

Ikrek 

Az ikrek imádják felfedezni az ismeretlent, ezért rendkívül nyitottak az újdonságokra. Ha mutatsz neki egy új kávézót, vagy hobbit, vagy akár csak egy izgalmas kiránduló helyet, azzal nem lőhetsz mellé.

Rák

A rák a legérzelmesebb csillagjegy. Nagyon fontos neki bármilyen jellegű kapcsolatról is van szó, hogy biztonságban érezze magát és meg tudjon nyílni. Ezért éreztesd azt vele, hogy neked a legféltettebb titkát is elmondhatja.

Oroszlán 

Ha valaki sokáig készül a tükör előtt, akkor az bizony az oroszlán. Sok energiát fektet a külsőjébe és imádja, ha ezt mások észreveszik vagy megjegyzik neki. Egy apró dicsérettel feldobtad a napját.

Szűz 

A maximalista szűz mindig igyekszik a legjobban teljesíteni. Nagyon precízen végzi a munkáját, amelyre örömmel fogadja az elismeréseket. Ha odafigyelsz rá és értékeled az eredményeit, a szűz magabiztosabbá válik majd.

Mérleg

A mérlegek imádják a kényeztetést, legyen szó egy jó masszázsról vagy a kedvenc csokijáról. A lényeg, hogy meglepd ezzel, aztán engedd őt egyedül élvezni a pihenést és feltöltődni.

Skorpió

A skorpiók a nyíltságot és az őszinteséget minden másnál többre tartják. Ahhoz, hogy őket boldoggá tedd egyetlen egy dolgot kell tenned. Pont azt, ami sokszor a legnehezebb, őszintének lenni. Hidd el a skorpió tudni fogja, hogy így van, hiszen egyedülálló nyomozói készségüknek köszönhetően mindent kiderítenek.

Nyilas

A nyilasok nagyon önállóak, szeretik egyedül elvégezni feladataikat és nehezen adják ki kezükből az irányítást. Onnan fogod tudni, hogy elérted, hogy megbízzon benned, hogy rád hagyta a döntést. Így az ő esetükben fontos, hogy te is magabiztos és eltökélt legyél.

Bak

A bakok folyton újabb és újabb kihívásokba vágják a fejszéjüket, amit a környezete nem mindig néz jó szemmel, hiszen hajlamosak az első nehézségnél feladni. Viszont, ha van mellettük áll egy támogató személy, akkor bármit képesek elérni. Így neked az a dolgod, hogy higgy benne.

Vízöntő

Nevetés, nevetés és aztán egy kis nevetés. Mellette bátran sziporkázhatsz, mert imádni fogja a magabiztos humorodat. Ha mindig jó kedvű lehet melletted, a vízöntő imádni fog téged.

Halak

A halak mivel vízjegy, hasonlóan a rákhoz nagyon mély lelkivilággal rendelkezik, és emiatt nagy figyelmet igényel. Nem fogja mindig elárulni mit érez, ezért fontos, hogy olvass a testbeszédéből. A halak észre fogja venni a figyelmességedet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!