Törvényszegés? Ennél a jegyeknél benne van a pakliban - ifaktor
Ikrek csillagjegy
Valószínűleg te is megnézted már a horoszkópodat, hogy megtudd, mit hozhat a jövő a párkapcsolatok, a szakmai dolgok, vagy a pénzügyi lehetőségek terén. De az asztrológia akkor is jól jöhet, ha mások viselkedési mintáit próbálod megfejteni. Akár vonzódsz valakihez, aki merészebb, akár megpróbálsz távolságot tartani egy lázadó viselkedésű társadtól, a csillagjegyek vonásai segíthetnek megértetni, hogy valaki miért kerül nagyobb valószínűséggel bajba. Kíváncsi vagy, hogy az életedben ki az, aki a nagy eséllyel megszegi a törvényt? Olvass tovább, hogy megismerd azt a hatot, akik a lista élén állnak, a kicsit fegyelmezetlenektől a legdacosabbakig rangsorolva.

Nyilas

Bár a Nyilasok spontánok és függetlenek - és köztudottan furcsa emberekkel kerülnek össze még furcsább helyzetekben -, ezek a tüzes jegyűek nem feltétlenül keresik a bajt, azonban könnyen előfordulhat, hogy magával ragadja őket a pillanat, ha nem vigyáznak. Ez a gyorsan gondolkodó és intellektuális jegy inkább az ész, mint az izom képviselője. Boldogan elhitetik veled, hogy ők a buta sportolók, miközben a hátad mögött kettős játékot terveznek.

Ikrek

A jó beszélőkéjű Ikrek pontosan tudja, mitől döglik a légy. Az éles eszű levegő jegyűek kettőssége miatt a legnagyobb valószínűséggel rajtakapnak másokat egy-egy átverésen. Ez a tulajdonságuk jól jöhet bármilyen kényes helyzetben, ami adódik. Ők különösen jók abban, hogy talpraesetten kezeljék a helyzeteket, és megússzák szárazon, ha belekeverednének valamibe.

Halak

A Halaknál a legkisebb az esélye, hogy egyedül kövessenek el bűncselekményeket, de egy másik jegy könnyen befolyásolhatja őket. A vízenergia könnyen kizökkenti őket, és elmossa a határokat jó és rossz között. Hajlamosabbak a szívükre hallgatni az eszük helyett, és a szerintük legjobb választás alapján dönteni, még akkor is, ha az elsőre nem tűnik helyes.

Kos

Nem titok: a Kosok impulzív lények. Mint "a zodiákus vezetője", minden más jegynél nagyobb valószínűséggel vállalnak kockázatot. Ez a jegy a bátorság megtestesítője, így mindig azt teszi, amihez az adott helyzetben kedve szottyan. Nem hagyják, hogy egy buta törvény az útjukba álljon annak, hogy átvegyék az irányítást és elérjék, amit akarnak. Végül is, ami ilyen ambiciózus és bátor vezetővé teszi őket, az ugyanaz, ami a szabályok megszegőivé is teheti őket.

Skorpió

A szeszélyességéről ismert Skorpió nehezen viseli, ha megmondják neki, mit tegyen. Bár természetüknél fogva nem rendelkeznek bűnözői hajlammal, náluk a legnagyobb az esélye, hogy megszegik a szabályokat, ha az érzelmek is közrejátszanak. A jó hír? A Skorpiók csak olyan törvényeket szegnek meg, amelyeket igazságtalannak vagy károsnak tartanak. Még jobb? Náluk a legnagyobb az esélye annak is, hogy segítenek egy barátjuknak vagy szerettüknek, ha jogi problémákkal szembesülnek.

Vízöntő

A Vízöntők gyakran érzik, hogy a társadalmi normák és elvárások korlátozzák őket: Ez az, ami arra készteti a Vízöntőket, hogy felszabadítsák magukat a rájuk is vonatkozó szabályok alól. A Vízöntő a legnagyobb lázadó, és épp ezért van ezen a listán, hogy megszegje a törvényeket, majd újakat alkosson. Ők nem éppen a bajt keresik, de náluk a legvalószínűbb, hogy megkérdőjelezik a tekintélyt, átlépik a határokat, vagy egyenesen megszegik a szabályokat. Persze csak akkor, ha nem tartják őket fontosnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!