Ilyen lennél Az éhezők viadalában a csillagjegyed alapján - ifaktor
Az éhezők viadala plakát

Szereted Az éhezők viadala című filmsorozat és mindig is kíváncsi voltál, vajon te meddig jutnál el a játékban? Akkor most cikkünkből megtudhatod neked mi lenne a startégiád a csillagjegyed lapján.


Akik másokkal szövetkeznek: bika, rák, oroszlán, mérleg, halak

Ők azok a csillagjegyek, akik igazi csapatjátékosok, mert rájuk lehet számítani és ha valamit megígérnek az bizony úgy is lesz. Az esetek többségében képesek a racionális gondolkodásra, így kiválóan érvelnek, nem mellesleg sokszor a manipulációban is nagyon jók, így jó vezér válhatna belőlük.

Akik inkább harcolnak: kos, skorpió, nyilas, ikrek 

Valószínűleg egyik csillagjegy szülötte sem lepődött meg, hogy ebbe a kategóriába került. Ők többnyire azok a típusú emberek, akik, ha dühbe gurulnak előbb cselekednek és utána gondolkodnak. Így valószínűleg ők harci tudásukkal nyernék meg a versenyt.

Akik egyedül maradnak: bak, vízöntő, szűz

A gondos és megfontolt tervezők csoportja. Ez a trió bizony nem bízná senki másra sem az életét és inkább saját maga intézi a dolgát. Minden bizonnyal kitalálnának egy tervet, mint az étellopás vagy éppen az elbújás és ravasz észjárásuknak köszönhetnék a győzelmet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!