Jó, ha tudod, hogy ők a legfelszínesebb csillagjegyek - ifaktor
Jó, ha tudod, hogy ők a legfelszínesebb csillagjegyek
photo of woman holding white and black paper bags
Photo by freestocks on Unsplash

Jó, ha tudod, hogy ők a legfelszínesebb csillagjegyek

Az életben nem minden kapcsolat ugyanolyan. Vannak, amelyek igazán tartalmasak, és kiállják az idő próbáját, míg mások a felszínt sem kapargatják. Ha igazán értékes kapcsolatot szeretnél kialakítani valakivel, fontos, hogy nyitott szemmel járj.


A sekélyes emberek gyakran csak magukat helyezik előtérbe, szeretik a pletykákat, anyagiasak, nem hajlandók kompromisszumot kötni, és kicsinyesek tudnak lenni, ha provokálják őket. Persze mindenkinek megvannak a saját gyengeségei, de akik ebbe a kategóriába tartoznak, azok személyisége nem biztos, hogy túlmutat a külsőségeken. Az asztrológia segítségével azonban lehet, hogy el tudod kerülni, hogy ilyen emberek bűvkörébe kerülj. Olvass tovább, hogy megismerd a hat legfelszínesebb csillagjegyet.

Bika

Legyen szó ételekről, borokról, szórakozásról vagy utazásról, a Bika imádja élvezni az életet. De mivel ez a földi jegy nem fél szórni a pénzt, időnként anyagiasnak is tűnhetnek. A Bika pedig elvárja, hogy a barátai és a szerelme is lépést tudjanak tartani az extravagáns életmódjával.

Ha tehát új emberekkel találkozik, a Bika a hasonló gondolkodásúak felé húz. Ez azt jelenti, hogy a belső baráti körük tele van szép emberekkel, akik szeretik a szép dolgokat - és ezen túl nem sok mindenre van igényük.

Kos

A Kos az egyik legambiciózusabb csillagjegy, ráadásul nagyon versengő és konfrontatív tud lenni. Számukra mindent az egymás elleni játék jelent, és a sikerre való éhségük miatt nagyon jók a munkájukban és a pénzkeresésben.

Azonban ne várd el, hogy ez a tűz jegyű ember szerény legyen mindazzal kapcsolatban, amit elért: Élvezik, hogy hivalkodnak azzal, amijük van, és szeretik összehasonlítani, hogy milyen mesés az életük a körülöttük élőkéhez képest. Társasági környezetben számíts rá, hogy a Kosok felszínes beszélgetést kezdeményeznek arról, hogy mennyire sikeresek.

Mérleg

A Mérlegek a külsőségek megszállottjai – ez nemcsak a megjelenésükre igaz, hanem arra is, hogy mások hogyan látják őket. Leghőbb vágyuk, hogy lenyűgözzenek másokat, ezért a Mérlegek gyakran kerülik a konfrontációt, és nem hajlandóak állást foglalni a konfliktusokban sem. Így cseppet sem meglepő, hogy a határozottság hiánya a magamutogatás iránti igényükből fakad.

Hosszú távú párkapcsolatokra berendezkedett jegyként hajlamosak arra is, hogy a romantikus partnereket aszerint válasszák, hogy mit tudnak nyújtani, ahelyett, hogy érzelmileg értékes kapcsolatokat választanának.

Szűz

A Szüzek köztudottan maximalisták, és nagyon ügyelnek a részletekre. Ez a jegy hajlamos arra, hogy megítélje és szétszedje az embereket. A Szüzek továbbá gyakran kivetítik a saját hibáikat másokra, és kéretlenül tanácsokat osztogatnak, hogy mások hogyan javíthatnának a külsejükön, karrierjükön, kapcsolataikon és így tovább.

Egy idő után a kritikus kommunikációs stílusuk miatt - amely a külsőségeket helyezi előtérbe a belső tulajdonságok helyett - megtépázottnak és értéktelennek érezheti magát a másik fél.

Ikrek

Az Ikrek arról híresek, hogy kétarcúak - és ennek a beszédes légi jegynek mindig van mondanivalója. Bár egy kis pletyka itt-ott még senkinek sem ártott, az Ikrek úgy tűnik, egyetlen beszélgetést sem tudnak kibírni anélkül. Ugyanakkor a véleményük kifejtésének módja miatt gyakran bunkónak tűnhetnek. Úgy érzik, hogy az ő álláspontjuk fontosabb, mint a tiéd, és nem haboznak félbeszakítani téged.

Ha az Ikrek társasági életéről van szó, előfordulhat, hogy nem tud rád elég időt szentelni mozgalmas élete miatt, ami felszínes kapcsolatot eredményezhet. Közismerten elfoglaltak, így nem garantálható, hogy számíthatsz rájuk, hogy ott lesznek melletted, amikor valóban kellene.

Oroszlán

Fény, kamera, felvétel! Az Oroszlánok természetüknél fogva vonzódnak a reflektorfényhez, ami miatt hihetetlenül aggódnak mások róluk alkotott véleménye miatt. Az Oroszlánok elvárják az osztatlan figyelmedet, de mindig eltűnnek, amikor szükséged van egy vállra, amin kisírhatod magad. Szinte lehetetlen úgy beszélgetni egy Oroszlánnal, hogy az ne alakítsa úgy a beszélgetést, hogy ő kerüljön középpontba.

Ez a hírnévre éhes csillagjegy arról ismert, hogy a befolyásos embereket és a magas státuszú kapcsolatokat hajszolja, ami azt jelenti, hogy a velük való barátságod csak addig tart, amíg van valami, amit fel tudsz számukra ajánlani. Mivel nem tesznek semmit úgy, hogy abból ne származna személyes hasznuk, az Oroszlán a legfelszínesebb jegy az összes közül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!