Ők a legforrófejűbb csillagjegyek - ifaktor
Kos csillagjegy
Forrófejűnek nevezzük, aki lobbanékony, hamar elkapják őt az indulatok és hajlamos bizonyos helyzetekre szélsőségesen reagálni. Sokszor nem törődnek a következményekkel, aztán pedig a bajban fogják a fejüket. Ezek a csillagjegyek bizony kétszer álltak sorba, mikor a hevességet osztották.


Kos

Szerintem erre maguk, a kos csillagjegy szülöttei is számítottak, hogy benne lesznek ebben a listában. Makacsságuk sokszor nem ismer határokat és bár jó meglátásaik vannak, akkor is váltig kitartanak véleményük mellett, amikor másra is hallgatni kéne.

Bika

A bika imád birtokolni, ami párkapcsolatai terén is megmutatkozik. Így forrófejűsége többnyire szerelmével folytatott viták során jelenik meg. Sokszor ennek a féltékenységnek az oka csupán párja iránt érzett őszinte szeretete.

Skorpió

A mindent vagy semmit elven élő hedonista bizony saját reakciói terén is hajlamos a kilengésre. Gyorsan alkot véleményt és ha egyszer megbántják szinte semmi esélye az illetőnek, hogy újra a skorpió bizalmába férkőzhessen.

Halak

A halak és azok a jól ismert érzelmi viharok. Már azt hittétek pont őket hagyjuk ki a listából? Ez az intuitív, rendkívül mély érzelmi világgal rendelkező csillagjegy számára, néha igen nagy gondot okoz érzelmeinek felismerése. Így hajlamos jelentéktelen dolgok miatt felkapni a vizet, amikor egy teljesen más tényező frusztrálja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!