Sajnos tudnod kell: Ők a leggonoszabb csillagjegyek - ifaktor
Csillagjegyek
Ők a legmagabiztosabb csillagjegyek
Ők a legmagabiztosabb csillagjegyek

Sajnos tudnod kell: Ők a leggonoszabb csillagjegyek

Érdemes távol maradni néhány csillagjegytől, mert nagyon undokok tudnak lenni másokkal. Van, aki állandóan szidja az embereket, egyesek pedig rendszeresen lekezelően viselkednek a körülöttük lévőkkel. Ha találkoztál már olyan kollégával, baráttal vagy családtaggal, aki folyamatosan bántón viselkedik másokkal, talán az asztrológia választ adhat, miért is teszik ezt. Olvass tovább, hogy felfedezd a hat leggonoszabb csillagjegyet, az enyhén kellemetlenektől a kifejezetten rosszmájúakig.


Ikrek

Az Ikrek köztudottan kétarcúak, és míg az egyik oldaluk barátságos és társaságkedvelő, addig időnként elég hevesek tudnak lenni. Természetük kettőssége rettenetes pillanatokhoz vezethet, nem érdemes a közelükben lenni, ha éppen a dühkitörés szélén állnak. Bár az Ikrek általában elég barátságosak, résen kell lenni, ha zaklatottnak tűnnek. Kiemelkedő kommunikációs képességeik miatt eléggé gúnyosak és bántóak tudnak lenni, de ne aggódj: mielőtt észrevennéd, máris visszatérnek a megszokott, normális önmagukhoz.

Rák

A Rákok bonyolultak. Ez az érzelmes jegy tudja, hogyan kell haragot tartani, és ha úgy érzik, hogy megbántottad őket, készülj fel a legrosszabbra. Ha dühösek vagy szomorúak, felhúzzák a falaikat, magukra csatolják a páncéljukat, és bezárkóznak. A Rákok a legrosszabb pillanatukban képesek a kicsinyes viselkedésre, de ritkán mondhatók gonosznak. Ehelyett inkább enyhén durvák és passzív-agresszívak. De ha megemlíted nekik, hogy nincs rendben a viselkedésük, valószínűleg nem fogják beismerni, hogy rosszat tettek, hanem inkább újból támadásba lendülnek.

Vízöntő

A Vízöntők meglehetősen távolságtartónak tűnhetnek, mert folyton a gondolataikba merülnek, így nem igazán figyelnek másokra. Mivel hajlamosak kioktatni az embereket anélkül, hogy meghallgatnák őket, időnként gonosznak tűnhetnek. A Vízöntők nincsenek tisztában azzal, hogy a tetteik milyen hatással vannak másokra. Ha egy Vízöntő aljasnak tűnik, lehet, hogy csak azért van, mert nehezen ért meg másokat.

Szűz

A Szüzek analitikus maximalisták, és gyakran használhatják elemzésüket arra, hogy ítéletet mondjanak magukról és másokról. Ez a sötét oldaluk oda vezethet, hogy még keményebbek lehetnek másokkal szemben, különösen saját önutálatuk kivetüléseként. Érdemes vigyázni az elkeseredett Szüzekkel, akik rendkívül gúnyosak tudnak lenni, viszont az összetűzést követően gyakran mardossa őket bűntudat, ami viszont mélyítheti az önutálat gödrét, és így folytatódik a kétségbeesés és a megoldatlan cselekedetek körforgása. Mivel a Szüzek azonnal kiszúrják a tökéletlenséget, képesek a nap 24 órájában kritizálni az embereket. Furcsa ugyan, de a szándékaik végső soron jók, hisz a problémákra rámutatva jobbá akarják tenni a többi embert.

Kos

A Kosok brutálisak, bántóak és nagyon rosszindulatúak tudnak lenni. Ha veszekedésbe keveredsz egy Kossal, tudd, hogy ez nem tart sokáig, és valószínűleg azonnal megbánják az egészet a kirohanásukat követően. A Kos kevésbé hajlamos a haragtartásra, mint más jegyek. Ne lepődj meg tehát, ha egy komolyabb veszekedés után úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.

Skorpió

A Skorpiók arról híresek, hogy időnként elég rosszindulatúak tudnak lenni. Félelmetes személyiségük miatt a Skorpiót gyakran igazságtalanul félreértik, ami nagyon sok konfliktushoz vezethet. A Skorpió a gonosz elleni harcosnak érzi magát, akinek célja minden rossz felszámolása. Ha tehát valakit aljasnak tartanak, gyorsan megtámadják, és bátran kritizálják az esetleges hiányosságai miatt.


Ne hagyd ki!