5 tévhit a Halakról - ifaktor
Halak csillagjegy

Tegnap elkezdődött a Halak időszaka, amely egészen március 20-ig fog tartani. A Halak az egyik legfélreérttetebb jegy a horoszkópban, de most tisztázunk öt tévhitet velük kapcsolatban.


Racionálisak

A Halak sokszor hajlamosak elveszni saját fantázia világukban és emiatt néha elrugaszkodnak a realitás talajáról. Eluralkodnak rajtuk az érzelmek és olyankor szentimentális döntéseket hoznak.

Magabiztosak

Magabiztosaknak tűnnek, de valójában sokszor szoronganak, például, amikor előadást kell tartaniuk mások előtt. Ez azért megtévesztő, mert ha barátaikkal, szeretteikkel vannak, akkor ők a társaság középpontja, de amikor idegenek vannak körülötte legszívebben kimenne az ajtón.

Nincs humoruk

A Halak pont zárkózottságuk és hangulatingadozásuk végett nehezen nyitnak elsőnek a másik felé, de ahogy fentebb említettük, amint biztonságnak érzi magát egy társaságnak kinyílik, mint egy virág és humorra mindenkit lehengerel.

Mindig szomorúak

A Halak a Rák jegyű emberek hasonlóan igazi empaták. Megérzik más emberik aktuális lelkiállapotát szinte ijesztő módon és képesek hasonulni ehhez az érzelmi állapothoz. De ugyanakkor képesek ők is befolyásolni mások hangulatát, ami igazán jó tulajdonság, ha éppen fel akarnak vidítani egy barátot.

Nyitottak

Bár dúl bennük az érzelmek vihara, csak igazán kevés embernek nyílnak meg teljes mértékben. Életükben talán egy vagy két olyan személy van, aki teljesen ismeri őket, de ez nekik így teljesen megfelel.

Horoscope Mermaids GIF by evite Giphy

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!