Kivel ismerkedj, ha bak csillagjegyű vagy - ifaktor
Bak csillagjegy

A bak egy igazán céltudatos csillagjegy. Ha valamit a fejébe vesz, akkor azt tűzőn-vízen át, de teljesiti. Irigylésre méltó a kitartásuk. Azonban hajlamosak túl sokat, adni a társadalom elvárásaira, amely sok nehézséget okozhat főleg párkapcsolat terén. Cikkünkből kiderül, kivel ajánlatos ismerkedned, ha bak csillagjegyű vagy.


Mérleg

A mérleg egyből belelát a bakba, zárkózottsága ellenére úgy olvassa, mint egy könyvet. Képes inspirálni őt és vidámsága nagyon motiválja bakot. Tökéletes páros lehet az övék, mert hasonlóan látják a világot és őszintén figyelnek a másikra egy kapcsolatban.

Nyilas

A nyilas és bak párosa az a kombó, amely vagy gyűlöli egymást, vagy meghalnának egymásért, nincsen középpút. Amennyiben az utóbbi, akkor kapcsolatuk a sírig tart majd és hibátlanul kiegészítik egymást. Hiszen pont, ami az egyikben megvan a másikban nincsen.

Halak

A halak és a bak párkapcsolatában egyértelműen a bak lesz a domináns fél, de ezt ő élvezi fogja. Egy halak csillagjegyű személy védelemre szorul, mély lelkivilága komoly tőréseket tud szenvedni. Ezért fontos, hogy a bak figyeljen oda mit mond neki és ne essen bele a hétköznapok rutinjába. Ha össze csiszolódnak őket bombával sem lehet majd szétrobbantani.

Kos

A bak sokszor zárkózott típus, de egy kos addig nem hagyja békén amig ki nem szedi belőle mit érez igazán. Ez hosszútávon viszont imponál a baknak, hogy valakinek ilyen fontosok az érzései. Egy őszinte és nagyon mély kapcsolat képes köztük kialakulni, ha a bak egy idő után viszont képes érzelmileg sebezhetővé válni a kos előtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!