Ez a koktél illik hozzád a csillagjegyed alapján - ifaktor
koktél
Sokszor kipróbálnál valamilyen új típusú koktélt, de félsz, hogy nem ízlene? A koktél variációknak csakis a kreativitás szabhat határt, azonban cikkünkből kiderítheted melyik illik a csillagjegyedhez. A legközelebbi bulin érdemes kipróbálnod.


Kos – Gin Fizz

A szénsavtól pont olyan szúrós ez a koktél, mint a kos megjegyzései. Kosok, imádni fogjátok!

Bika – Bloody Mary

Szereted a pikáns ízeket. A bloody mary esetében a tabasco szósz rendesen megfűszerezi az ízlelőbimbóidat.

Ikrek – Cuba libre

Az ikrek többnyire szeretik az édes üdítőket. Ezzel a koktéllal határozottan jobb lesz a hangulatod és egyben üdítőt is tudsz inni.

Rák – Sangria 

A rákok esetében nem egyszerű a döntés. Ugyanis, ha jó kedvük van, akkor a legnagyobb parti arcok, viszont, ha nem akkor félő, hogy egy erősebb koktéltól túl komoly lelkiproblémákra terelik a beszélgetést. Így számukra egy gyengébb és édes sangriát ajánlunk.

Oroszlán – Mojito

Tökéletesen frissítően hat majd, mint az oroszlán társasága. Nem fogsz benne csalódni!

Szűz – Aperol Sprizt

Ezzel a koktéllal is óvatosan kell bánni, hiszen narancsos édessége végett könnyen lecsúszik. Azonban a mértéktartó szűznek ez nem fog gondot okozni.

Mérleg – Cosmopolitan

Édes de ugyanakkor ütős pont, mint egy mérleg. A lime és a vodka keserűségét a grapefruit édességével imádni fogod.

Skorpió – Long Island Iced Tea

Ha provokálják, a Skorpió gyorsan lecsap a fullánkjával, és ugyanez vonatkozik az ártatlan jeges teának kinéző Long Island Iced Tea-re is.

Nyilas – Daiquiri 

Ezt a koktélt csak az igazán bevállalósoknak tudjuk ajánlani, mint amilyenek a nyilasok. Ugyanis az elkészítése nagyon kényes dolog. Ha csak egy picivel is többet teszel bele valamelyik hozzávalóból a kelleténél, akkor nem lesz túl finom az eredmény. De pont egy nyilas ne kockáztatna?

Bak – Martini

A céltudatos Bakok nagyon hasonlítanak a Martini italra, hiszen elsőre mindkettőt elég nehéz megkedvelni, idővel azonban kiderül róluk, hogy milyen édesek és szerethetők.

Vízöntő – Pina Colada

Az ananász édessége és a koktél krémessége tökéletes kombináció egy vízöntő számára. Ez a hideg ital igazán jó fog esni!

Halak – Old Fashioned

A halakról elsőre mindenkinek csak az jut eszébe, hogy mennyire érzékeny lelkűek pedig valójában van egy, olyan oldaluk, amellyel képesek meglepni az embert. Ez az oldal egy keményebb és magabiztosabb arcuk, aki van olyan szívós, mint ez a klasszikus koktél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!