Ha Kossal randizol, eláruljuk, összeillő pár lennétek-e - ifaktor
Kos csillagjegy

Tudtad, hogy sok más dologhoz hasonlóan a csillagjegyed is döntő szerepet játszik a másokkal való kompatibilitásod meghatározásában? Nem mindenki jön ki igazán jól mindenkivel - míg egyesek már az első találkozáskor harmóniába kerülnek egymással, másoknál nem alakul ki olyan könnyen a megértés. Tudtad, hogy sok más dologhoz hasonlóan a csillagjegyed is döntő szerepet játszik a másokkal való kompatibilitásod meghatározásában? Ha tehát Kos a csillagjegyed, most megtudhatod, melyek a leginkább és melyek a legkevésbé kompatibilis jegyek veled.


Bak

A Bakok és a Kosok hasonló természetűek. Mindketten tisztelik egymás erőfeszítéseit, és mindketten a saját világukban érzik a legjobban magukat, ráadásul a gondolkodásmódjuk is hasonló.

Skorpió

A Skorpió és a Kos jól megérti egymást. Mindketten könnyen olvasnak az emberek gondolataiban, ami nagyon kompatibilissé teszi őket.

Bika

A Bika és a Kos az embereket a viselkedésük alapján ítélik meg. Ez teszi őket kompatibilissé, mivel mindketten szívesen ülnek le és ítélkeznek a világ felett, és meghallgatják egymás bírálatait.

Halak

A Halak és a Kos mindenki másnál jobban megértik a másik érzelmeit, ami rendkívül kompatibilissé teszi őket.

Szűz

A Szűz és a Kos intelligenciaszintje azonos, ami rendkívül jó párossá teszi őket.

Kos

Két Kos kiváló támogatója lehet egymásnak, így nem is kétség, mennyire jó párost alkothatnak.

Rák

A Rák kompatibilis lehet egy Kossal, mivel egyrészről pontosan azt tenné, amit a Kos mond, másrészről pedig a Rák könnyen meg tudja nyugtatni a Kos szerelmét.

Oroszlán

Az Oroszlán és a Kos egyaránt elkötelezettek a céljaik elérése érekében, és még segíthetnének is egymásnak a céljaik elérésében.

Mérleg

Egy egocentrikus Mérleg nem mutatna túl sok törődést. A Kos viszont kezdeményezhetné, hogy a Mérleg boldog legyen. Ez nem szül túl sok jót, így ők nem igazán illenek össze egymással.

Nyilas

A Nyilas csak akkor dönthet úgy, hogy egy Kos mellett kötelezi el magát, ha tiszteli őt a társa, és nem próbál uralkodni rajta.

Ikrek

Az Ikrek kétszínű természete irritálhatja a Kosokat, ami problémákhoz vezethet.

Vízöntő

A Vízöntő aligha tekinthető összeegyeztethető jegynek a Kosokkal. A Vízöntőt nem érdekli és nem tiszteli mások kezdeményezését, és ez árthat a Kosnak. Továbbá, ha a Kos kimutatná a dühét, az biztosan veszekedésbe torkollna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!