Légy óvatos, ezek a csillagjegyek könnyen manipulálhatnak - ifaktor
Légy óvatos, ezek a csillagjegyek könnyen manipulálhatnak

Egyes emberek egyszerűen sokkal meggyőzőbbek, mint mások, és ezt a képességüket néha bizony rossz dologra használják. Ha valaki érzelmeivel játszol, vagy kihasználod őket, annak sosem lehet jó vége, legyen szó párkapcsolatról, barátságról, vagy munkakapcsolatról. Nehéz lehet elkerülni az ilyen típusú embereket az életben, de elgondolkodtál már azon, hogy vajon mitől hordozzák magukban ezeket a tulajdonságokat? A csillagok talán meg tudják magyarázni, hogy miért viselkednek úgy, ahogy. Vegyük sorra a hat legmanipulatívabb csillagjegyet, az enyhén manipulatívtól a mesteri cselszövőkig.


Szűz

Bár a Szüzek köztudottan gyengédek és adakozóak, kedves személyiségük mögött egy olyan ember rejlik, aki képes ráerőltetni másokra az akaratát. Gyakran találkozhatunk velük olyan helyzetekben, amikor megjegyzéseket tesznek, burkoltan fenyegetőznek, vagy az áldozatot játszák, hogy elérjék, amit akarnak. Nehéz azonban megmondani, hogy a Szűz igazából manipulatív-e. Ez a jegy jól tudja, hogyan tartson titkot, ami még nehezebbé teszi az indítékai megismerését.

Oroszlán

Az Oroszlánok imádnak a figyelem középpontjában állni, de valahányszor nem kapnak elismerést azoktól az emberektől, akiktől szeretnék, előtérbe kerül a manipulatív oldaluk. Hajlamosak a fordított pszichológiára, és azt mondani a szeretteiknek, hogy a helyükben a másikért ők is megtennék az adott dolgot, ha lenne rá lehetőségük. Ez a jegy arra hajt, hogy bűntudatot keltsen a másikban, és valószínűleg a manipulált emberek csak később veszik észre, hogy mit tettek velük.

Arra is számíthatsz, hogy az önbizalmadat veszik célba. Ha egy Oroszlánnal versengsz, előbb engedik, hogy tündökölj, majd amikor másodikként a színpadra lépnek, mindent megtesznek azért, hogy téged felülmúljanak - és ez gyakran sikerül is nekik. Ez elhomályosíthatja a saját fényedet, és arra késztethet, hogy feladj valamit, amit szeretsz csinálni, mert már nem érzed elég jónak magad.

Halak

A Halaktól nem feltétlenül várnád, hogy manipulatívak – és épp ez teszi őket olyan profivá. A Halak tudják, hogyan csavarják az embereket az ujjuk köré. Ha akarnak valamit, minden pozitív tulajdonságukat bevetik, hogy elhitessék veled, hogy valóban megérdemlik azt a bizonyos dolgot.

A Halak tudják, hogyan használják a kiskutyaszemüket arra, hogy együttérzést keltsenek benned, és olyan dolgokat is megtegyél értük, ami valójában nehezedre esik. Sajnos a mottójuknak így kellene hangoznia: "a kedvesség fegyver", hiszen akkor vetik be, amikor az a hasznukra válik.

Mérleg

Mivel a Mérlegek ügyesek az egyensúly fenntartásában, tudják, hogyan használják a jó és a rossz éppen megfelelő keverékét, hogy elérjék, amit akarnak. Megpróbálnak ártatlanul viselkedni, de rögtön észre lehet venni, ha manipulálni akarnak másokat. Azok, akik ismerik őket, jól tudják ezt.

A Vénusz által uralt kardinális levegő jegyeként a Mérleg megtanulta, hogyan hitesse el veled, hogy az, amit ők akarnak, valójában a te ötleted volt. Alaposan megfigyelik a körülöttük lévő embereket, és megtanulják, mik a gyengeségeik, így simán elérhetik, amit akarnak, miközben elkerülik a konfrontációt és a nehéz beszélgetéseket.

Ikrek

Az Ikrek lesznek az elsők, akik másra hárítják a felelősséget, hogy kikerülhessék a feléjük tartó golyót. Okosak, talpraesettek, és tudják, hogyan vágódjanak be másoknál, ráadásul kreativitásuknak köszönhetően képesek kieszelni bármilyen tervet, hogy elérjék, amit akarnak.

Jegyezd meg! Nem szerencsés egy Ikrek ellenségévé válni. Az árulás nem méltó hozzájuk, elvégre ők a legsokoldalúbb csillagjegy. Az áldozatok általában elfogadják a sorsukat, az Ikrek pedig úgy folytatja az életét, mintha semmi sem történt volna.

Skorpió

Nem meglepő, hogy a Skorpió a legmanipulatívabb csillagjegy. Csendes természetűek és jól megfigyelik az embereket, hogy kihasználhassák a gyengeségeiket. Számíthatsz rá, hogy ez a jegy szemtelenül, habozás nélkül gázol át bárkin. A Skorpiók arról híresek, hogy nagyon meggyőzőek, és elhitetik a másikkal, hogy ő volt a hibás, még akkor is, ha egyáltalán nem tett semmit. Ez teszi őket az egyik legzseniálisabb és legveszélyesebb csillagjeggyé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!