Ezek a legmogorvább természetű csillagjegyek - ifaktor
Ezek a legmogorvább természetű csillagjegyek
man sitting and smoking at the train station
Photo by alevision.co on Unsplash

Ezek a legmogorvább természetű csillagjegyek

Persze, tudjuk, nem mindenki csattanhat ki mindig az örömtől, de néhányan olykor határozottan rosszkedvűbbek lehetnek, mint mások. Talán túlságosan is mogorvák lesznek, ha fáradtak, és amikor nincsenek jó passzban, semmi sem tud mosolyt csalni az arcukra.


Valószínűleg Te is találkoztál már ezekkel a kihívást jelentő személyű emberekkel. Ha elgondolkodtál már azon, hogy a barátod vagy akár a párod miért tűnik mindig egy kicsit bosszúsnak, az asztrológia talán választ adhat erre. Olvass tovább, hogy felfedezd a hat legmogorvább csillagjegyet, az enyhén ingerlékenyektől az állandóan morcosig.

Szűz

A Szüzek rendkívül udvariasak tudnak lenni, egészen addig, amíg a dolgok úgy alakulnak, ahogyan ők szeretnék. Ez a jegy képes könnyen felhúzni magát, ha úgy érzi, hogy valaki nem figyel rájuk. A Szüzek hajlamosak arra, hogy elégedetlenek vagy csalódottak legyenek, ha nem úgy állnak a dolgok, ahogy szeretnék, különösen azért, mert nagyon magasak az elvárásaik.

Ez a jegy gyakran elégedetlenkedik, mert a Szűz a legkritikusabb és legönkritikusabb jegy, és mindig talál valamit, amire panaszkodhat.

Általánosságban elmondható, hogy a Szüzeket minden apróság zavarja. Ez a takaros jegy akkor elégedetlen igazán, ha a dolgok nincsenek a helyükön. Ha egy Szűzzel élsz együtt, próbálj meg tenni ellene, hogy az edények a mosogatóban álljanak, mert úgy fogják érezni, hogy megbolondulnak a rendetlenségtől. Ne feledd, ha magadra vállalod a takarítást, biztosan vidámabbak lesznek.

Rák

A Rákok érzelmes emberek, így könnyen dühösek lesznek, ha valaki őket, vagy egy hozzájuk közel álló embert megbántanak. Igazán nyűgös típusok, és kemény burokkal védik magukat. Ha egy Rákkal barátkozol, és felbosszantod, ne számíts konfrontációra; ehelyett készülj fel arra, hogy magába fordul és bezárkózik majd.

Ha nincs jó napjuk, vagy szimplán bal lábbal kelnek, akkor feltehetően szarkasztikusan fognak viselkedni, hogy elrejtsék, mit éreznek valójában.

Halak

A Rákhoz hasonlóan ez a vízjegy is érzelmes és érzékeny, ami könnyen egy mogorva állapothoz vezethet. A Halak a társasági élet utáni sóvárgás és a teljes visszahúzódás között cikáznak, ha boldogtalanok. Tehát amikor ez a jegy durcásan viselkedik, az valószínűleg azért van, mert valaki megbántotta őket, akinek fontos számukra a véleménye.

Bak

A Bakok célja, hogy mindig a legjobbat hozzák ki magukból, és elvárják, hogy mások is ugyanolyan keményen dolgozzanak, mint ők. A Bakok mogorvák lesznek, ha a körülöttük lévő emberek nem tesznek legalább annyi erőfeszítést a dolgokért, mint ők. Ez különösen nehéz lehet, ha egy Bakkal dolgozol együtt. Ha azt látják, hogy lazsálsz, ne lepődj meg, ha nem néznek rád jó szemmel.

Ez a csillagjegy magányos típus, ami oda vezethet, hogy az üzleti életben jól teljesítenek, de emiatt gyakran ingerlékenynek is tűnhetnek. Intenzív összpontosításuk miatt a Bakok türelmetlenek lehetnek, ha úgy érzik, hogy valaki nem túl fontos, vagy számukra ostobaságnak tűnő dologgal zavarja őket.

Vízöntő

A Vízöntők elvárják, hogy mások pontosan úgy viselkedjenek, ahogy ők szeretnék, és ami a legfontosabb, hogy egyetértsenek velük mindenben. Ez csalódáshoz vezet, amikor a barátok és a családtagok eltérő véleményüket hangoztatják. A jegy képviselői magas elvárást támasztanak mindenkivel szemben, és elképesztően csalódottak lesznek, ha az emberek nem felelnek meg a követelményeiknek.

Ha a jegy képviselői stresszesek, és a dolgok nem úgy mennek, ahogyan ők szeretnék, érdemes kerülni őket, mivel hajlamosak az dühkitörésekre is.

Skorpió

Ez a Mars uralta jegy eléggé türelmetlen típus, és könnyen meglátja, hol lehetne javítani a dolgokon, az embereken és a helyzeteken. Mivel mindig mindenben a javítási lehetőséget keresik, nehéz velük együtt élni. Ezen az sem segít, hogy utálnak társalogni, ami mogorvának tünteti fel őket azok előtt, akik nem ismerik őket. Persze nem arról van szó, hogy a Skorpiók mind dühösek lennének, csak túlságosan maximalisták, és szükségük van olyan barátokra, akik megértik őket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!