Ez a mottód a csillagjegyed alapján - ifaktor
Nyila csillagjegy

Minden csillagjegynek megvan a maga problémája, amelyen személyiségfejlődése érdekében dolgoznia kell. A mottó segít abban, hogy közelebb kerüljön ahhoz az áhított mentalitáshoz, amit szeretne elérni. Cikkünkből megtudhatod, hogy neked mi a mottód, a csillagjegyed alapján.

Kos - Mindig kiállok magamért.

Bár a kos csillagjegy a temperamentumáról híres, mégis sokszor önmagáért a legnehezebb kiállnia. Ezért meg kell tanulni saját magát is sokszor, olyan vehemenciával megvédeni saját magát, mint ahogy szeretteit tenné.

Bika - Ki kell lépnem a komfortzónámból!

Egy bika szereti a biztos dolgokat, ebből adódóan hajlamos a komfortzónájában maradni, egészen addig amig külső hatásra rá nem kényszerül, hogy elhagyja azt. Itt az ideje, hogy végre előhívjon egy belső kényszert is erre. Hiszen az izgalmas dolgok a komfortzónán kívül történnek.

Ikrek – Az igaz út nem mindig a könnyebb.

Az ikrek örökké küzd igazságérzetével. Sokszor képes kicsit elferdíteni a dolgokat, hogy számára megfelelők legyen a következmények. Ez nem feltétlenül egy rossz tulajdonság, de a felnőtté válás része szembenézni a problémákkal.

Rák – Mérlegelnem kell a helyzetet!

A rákok az esetében 99 százalékában a szívükre hallgatnak. Ami sokszor igazán ritka kincs. De vannak bizony a világon, olyan emberek, akik képesek ezt kihasználni. A rákoknak meg kell tanulniuk az eszükkel dönteni, mert bizony az sokszor mást sugall, mint a szív.

Oroszlán - Aludj rá egyet!

Az oroszlán, mint tűz jegy, a maximumom pörög. Mindig tart valahova, minden értelemben. De hasonlóan a rákhoz vannak, akik kihasználhatják azonnali segítőkészségét. Ezt pedig csak akkor képes felismerni, ha kicsit lenyugszik és vár a reagálással például egy napot. Lehet addigra már fele annyira sem fogják zavarni a dolgok, mint eddig.

Szűz - Úgy vagyok jó, ahogy vagyok!

A maximalizmusukról híres szüzek igazán nehezen képesek azt mondani bármire is, hogy tökéletes. Hiszen szerintük minden lehet még jobb. Ugyanakkor hajlamosak önmagukkal is ugyanilyen kritikusan bánni. Önmaguk elfogadása az első lépés, ha sikeresek akarnak lenni.

Mérleg - Jól fogok dönteni.

A mérlegek, ahogy a nevükben is benne van, mérlegelnek. Nehezen hoznak döntést és sokszor utána is vacillálnak, hogy helyesen döntöttek-e. Itt most nem az a lényeg, hogy mindig jól dönts, hiszen emberek vagyunk hibázunk, de tanulj meg dönteni és vállald fel a véleményed!

Skorpió – Ne égesd két végén a gyertyát!

A hedonizmus két lábon járó képviselői a skorpiók. A mindent vagy semmit elve szerint élik az életüket, ezért fontos, hogy megtalálják olyakor az aranyközépút. Ha túlhajszolják magukat a munkában vagy túlzásba viszik a bulizást, akkor a végén komolya lelkibetegségekkel nézhetnek szembe.

Nyilas - Egyszerre egyre fókuszálj! 

A nyilasokat szinte minden érdekli, ezért sokszor elterelődik a fókusz a kitűzött célról. Fontos, hogy ne hagyják, hogy bárki is lebeszélje őket az álmaikról, mert akkora tűz van bennük, hogy hegyeket is képesek lennének megmozgatni.

Bak - Ne aggódj annyit!

A depressziós gondolatok szinte bárdként lógnak a bakok feje felett. Képesek a poharat mindig félig üresnek látni. Nem szabad, hogy túlaggódják magukat gondjaik miatt. Hiszen azoknak a dolgokra, amik történnek velünk körülbelül több, mint a felére nincsen ráhatásunk. Akkor miért aggódnánk miatta?

Vízöntő - Türelem!

Hasonlóan az oroszlánhoz, a vízöntők nem bírnak egyhelyben maradni. Mindent akarnak és most azonnal. Ha pedig ez nem sikerül őrületes kudarcnak érik meg. A jelszó náluk a türelem. Attól még valamiért hosszabb ideig kell küzdened azt nem vesz el az okozott öröméből. Sőt néha még úgy izgalmasabb.

Halak - Engedd el azt, ami fáj! 

A halak nehezen lépnek túl a bánaton, de annál könnyebben az örömön. Képesek évekig magukkal cipelni bizonyos sérelmeket, attól függetlenül, hogy kiadták-e magukból vagy sem. Meg kell tanulniuk kiélvezni az itt és a most örömét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!