Ezek a szexi sztárok is Nyilas jegyben születtek! - ifaktor
Miley Cyrus

Szánj rá néhány percet, és hallgasd meg Taylor Swift "The Archer" című számát. Most, hogy ez megvolt, itt az ideje, hogy szót ejtsünk a Nyilas hírességekről.


Ahogy hallhattad, a Nyilas celebek büszkék a csillagjegyükre (és persze a nem celebek is), és őszintén, lehet ezért hibáztathatni őket? A november 23 és december 21 között született Nyilas a kalandvágyó szelleméről, az utazás szeretetéről, optimizmusáról és filozofikus gondolkodásáról ismert. Ők rendezik a legjobb bulikat, és ők tervezik a legkalandosabb hétvégi kiruccanásokat - arra ne számíts, hogy pihenéssel töltik az idejüket. A Nyilas mindig úton van!

Természetesen ahogy minden jegynek, ennek is megvannak a kevésbé pozitív tulajdonságai is. A Nyilasok rendkívül szókimondóak és nyersek tudnak lenni, így könnyen megbánthatják a barátaik és szeretteik érzéseit. Fontos hozzátenni, hogy ezt nem rosszindulatból teszik, egyszerűen csak kimondják a véleményüket anélkül, hogy előbb átgondolnák mondandójuk súlyát. (Szerencsére ezt meg lehet tanulni.) Ahogy az exeik is kántálják – hírhedten fukarok és nehezen köteleződnek el – de a legtöbb Nyilas esetében leginkább csak arról van szó, hogy meg akarnak győződni róla, hogy tényleg megéri-e kitartani az adott fél mellett, mielőtt elkötelezik magukat. Szeretik a szabadságukat, és ez tök oké.

Akár te magad is Nyilas vagy, akár csak próbálod kitalálni, hogyan működik a Nyilas szerelmed elméje, íme néhány híresség, akik segíthetnek megérteni ezt a rendkívüli jegyet.

Miley Cyrus: 1992. november 23.

Miley annyira szereti csillagjegyét, hogy még egy dalt is elnevezett róla. Tekintve a megosztó énekesnő múltját, cseppet sem meglepő, hogy a Nyilasok táborát erősíti.

Sarah Hyland: 1990. november 24.

A modern család vagány színésznője idén ünnepli 31. születésnapját. Szenzációsan néz ki, és imádjuk azt a csodás extrovertált lelkét!

Tina Turner: 1939. november 26.

Tina klasszikus Nyilas optimizmusról tett tanúbizonyságot, amikor a dél-afrikai Marie Claire-nek így nyilatkozott: „Az emberek azt hiszik, hogy az életem nehéz volt, de szerintem csodálatos utazás volt. Minél idősebb leszel, annál inkább rájössz, hogy nem az számít, mi történt, hanem az, hogy hogyan kezeled." Ezzel nem is tudunk, és nem is akarunk vitatkozni. Isten éltessen, Te csoda!

Rita Ora: 1990. november 26.

Tudtad, hogy a szexi énekesnőnek van egy kis Nyilas tetoválása a füle mögött? Boldog szülinapot, még sokszor ennyit, kedves Rita!

Kaley Cuoco: 1985. november 30.

A Big Bang Theory szereplője, Penny szintén Nyilas. El tudod hinni, hogy a gyönyörű színésznő most tölti be a 36-ot?

Taylor Swift: 1989. december 13.

Amellett, hogy egy egész dalt ("The Archer") írt a csillagjegyéről, Taylor arról is beszélt, hogyan viszonyul a klasszikus Nyilas vonásokhoz. "Íjász vagyok. Szó szerint hátrébb állunk, felmérjük a helyzetet, feldolgozzuk, hogy mit érzünk vele kapcsolatban, felemeljük az íjat, visszahúzzuk, és tüzelünk" - mondta a Rolling Stone-nak 2019-ben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!