Ha ölelésre vágysz, ezektől a csillagjegyektől megkaphatod - ifaktor
Ha ölelésre vágysz, ezektől a kedves csillagjegyektől megkaphatod
Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!
Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Ha ölelésre vágysz, ezektől a kedves csillagjegyektől megkaphatod

Valószínűleg a legtöbb szerettedet két csoportba oszthatod: azok, akik folyton ölelgetnek, és azok, akik nem. Az ölelgetők csoportjába tartozók minden alkalommal tárt karokkal üdvözölnek, amikor meglátnak, és szinte hetente elmondják, mennyire szeretnek és értékelnek téged. A nem ölelgetők kategóriájába tartozók kicsit visszafogottabbak, a fizikai és szóbeli szeretetet a privát pillanatokra vagy különleges alkalmakra tartogatják. Ma azonban az előbbiekről beszélünk - és arról, hogy egyedülálló gyengédségük hogyan hozható összefüggésbe az asztrológiával. Olvass tovább, hogy megismerd a hat legszeretetteljesebb csillagjegyet.


Szűz

Ez a gyakorlatias és maximalizmusra hajlamos jegy sokkal gyengédebb, mint gondolnád. Amikor megölelnek és megsimogatják a hátadat, nem gondolják, hogy ők valóban gyengédek lennének. Ugyanez az érzékenység akkor is érvényesül, amikor megvigasztalnak valakit, aki bajban van. Egy Szűznek azt mondani, hogy minden rendbe fog jönni, szó szerint tudomány. Empirikus bizonyíték van arra, hogy a dolgok végül mindig jól alakulnak. Mindez azt jelenti, hogy megbízható barátok, akikhez a szükség idején fordulhatsz - akár tudatosul bennük, hogy gyengédek, akár nem.

Skorpió

A Skorpióról néha rosszakat gondolnak. Persze, ez a jegy időnként féltékeny, titokzatos és manipulatív, de ugyanakkor intenzíven szerető és hűséges is tud lenni azokhoz az emberekhez, akik a legfontosabbak számára - és ez a szeretet kimutatására is vonatkozik. Egy Skorpiónak a szeretet intim dolog, és ezt nagyon bizalmasan kezelik. Amikor az érzelmekről van szó, a Skorpiók nagyon mélyérzésűek, így logikus, hogy ők az egyik legszerelmesebb csillagjegy. Ha egy Skorpióval randizol, készülj sok ölelgetésre és csókra a négy fal között, ám ha nagyobb társaságban vagytok, ne nagyon számíts testi kontaktusra.

Bika

Ennek a jegynek a gyengédségre való hajlama valóban a csillagokba van írva, kezdve a Vénusszal, az uralkodó bolygójával. A szerelem és a szépség istennőjéről elnevezett Vénusz erős romantikus vonalat kölcsönöz a Bikáknak. A Bika személyisége azonban a Föld elemben gyökerezik, ami azt jelenti, hogy a szeretetüket gyakorlatias módon mutatják ki. Ha tehát az utolsó pillanatban tanácsra vagy segítségre van szükséged egy projekthez, számíthatsz arra, hogy egy Bika habozás nélkül megjelenik nálad.

A párkapcsolatokban a Bika imádja a testi érintkezést, de ésszerű keretek között. Nem szeretik, ha fojtogatják őket, ezért a gyengédséghez való hozzáállásukat az adott pillanatban uralkodó hangulatuk határozza meg. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb szeretet, amit egy Bikától kapsz, zárt ajtók mögött zajlik majd.

Oroszlán

Az Oroszlán szeretetstílusát legjobban az oroszlán, a földi képviselője mutatja be. A természetben az oroszlán a falkája középpontjában áll, és ugyanígy az Oroszlán is akkor érzi magát a legboldogabbnak, ha barátok és családtagok veszik körül. Az Oroszlánok nyíltan gyengédek a belső körükhöz tartozókkal, és hajlandóak bármennyi időt és energiát áldozni arra, hogy boldoggá tegyék őket. Ez a szerelmi életükre is igaz. A romantikában az Oroszlán szereti túlzó gesztusokkal lenyűgözni a partnerét, és a testi intimitáson keresztül mutatja ki a szeretetét. Készülj fel, hogy ez a jegy megállás nélkül nyalni és falni fog a nyilvánosság előtt.

Rák

Mind a fizikai, mind az érzelmi vonzalom kulcsfontosságú eleme a Ráknak. A Rákok köztudottan hajlamosak a gyengédségre. Az energiájuk olyan, mintha egy adag friss süteménnyel kínálnának - édes és meleg. A Hold által uralt vízjegy, a Rák érzelmileg intelligens, és pontosan tudja, mit kell mondania és tennie, hogy mások érezzék, hogy szereti őket és törődik velük. Az egyetlen dolog, ami miatt a listán a Halak mögé került, hogy sokáig tart, amíg beengedik az életükbe újonnan érkezőket. Lehet, hogy lassan nyílnak meg, amikor először találkoznak új emberekkel, de gondoskodó és védelmező ösztöneik előbb-utóbb működésbe lépnek.

Halak

Pszichológiai oka van annak, hogy ez az érzékeny és érzelmes jegy különösen gyengéd. A Halak társított eleme a víz, és mint a víznek, a Halaknak is gondot okoz a határok meghúzása. Túlságosan odaadóak, túlságosan szeretnek, túlságosan segítőkészek, túlságosan együttérzőek és túlságosan megbocsátóak, emiatt ők az egyik legjobb szívű csillagjegy, akik vállán bármikor kisírhatod magad.

Az ölelés is természetes eleme ennek a csillagjegynek. A romantikus kapcsolatokban a Halak szeretik a testi kontaktust, mint megnyugtató eszközt. Imádják fogni a másik kezét, összebújni az ágyban, és akár órákon át ölelkezni zenehallgatás vagy tévénézés közben. Néha még bizonytalannak is érezhetik magukat, ha nem tudnak szeretetet adni vagy kapni. Ha Halakkal vagy kapcsolatban, időről időre bizonyosodj meg róla, hogy megadod-e nekik a megfelelő mennyiségű és minőségű szeretetet.


Ne hagyd ki!