Légy óvatos ezekkel a csillagjegyekkel! Hajlamosak becsapni - ifaktor
Légy óvatos ezekkel a csillagjegyekkel! Hajlamosak becsapni

Ha barátságról és párkapcsolatról van szó, egyesek mintha profik lennének abban, hogyan vezessék félre az embereket. Talán vágynak a figyelemre, szeszélyesek, vagy egyszerűen csak kihasználják őket - az okok, amiért teszik, amit tesznek, végtelennek tűnhetnek.


Azonban lehet, hogy a viselkedésüknek van egy egyszerűbb magyarázata is, és ez a csillagokban rejlik. Az alábbi cikkből kiderül, melyik csillagjegy a legvalószínűbb, hogy megvezet majd, az enyhe incselkedéstől a teljesen csalárdságig.

Halak

A Halak édes és csábító természetükről ismertek, ami sokak számára vonzóvá teszi őket. Közismertek arról is, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak. Ez a változékony vízjegy tudja, hogyan váltogassa érzéseit, hogy bármilyen helyzethez tökéletesen alkalmazkodjon. A Halak általában a legromantikusabbak a vízjegyek közül, de náluk a legnagyobb az esély arra is, hogy az érzéseik hirtelen megváltoznak. Ne hagyd, hogy egy Halak játszadozzon veled!

Vízöntő

A Vízöntőnek különleges kisugárzása van, ami miatt könnyű velük jól kijönni. A Vízöntő olyan ember, aki azokat szereti, akiknek ugyanolyan a személyisége, mint neki. Ez azt jelenti, hogy bár lehetsz barátságos egy Vízöntővel, jó eséllyel nem tartozol a belső körükhöz. Ha mégis úgy érzed, közéjük tartozol, és kiderülne valaha, hogy sosem voltál a társasági belső körükben, ne hibáztasd magad, amiért becsaptak. A Vízöntő a kreatív gondolkodásáról ismert, ami miatt jól tud féligazságokat és valóságnak tűnő hazugságokat mondani.

Skorpió

A Skorpiók az egyik legintenzívebb csillagjegyek közé tartoznak. Bár magabiztosak az érzelmeikben, időbe telik megismerni a Skorpió mögött rejlő valódi személyiséget, mivel hajlamosak a felszín alá rejteni valódi énjüket. Ha el tudod nyerni a bizalmukat, sziklaszilárd kapcsolattal jutalmaznak. Ha azt hiszik, hogy csak játszol velük, biztos, hogy ők csapnak le először. És hasonlóan a skorpióhoz, amellyel kapcsolatba hozzák őket, megpróbálnak majd kárt okozni neked és benned.

Nyilas

A zodiákus kalandoraként ismert Nyilas szereti magát kihívást jelentő új helyzetekbe hozni. Ők az egyik legrugalmasabb csillagjegy, ha kompatibilitásról van szó, gyakran sokféle emberrel randiznak csak úgy szórakozásból. Mint a változékony tűzjegy, ezek a kiváló flörtölők tudják, hogyan kell bárkit is rávenni arra, hogy érezze a szikrát. De a nagy kaland, amire ezek az izgalomkeresők még nem állnak készen, az bizony a házasság.

Ikrek

A vibráló és barátságos Ikrek az olyan kapcsolatokban érzik jól magukat, ahol állandó kihívásoknak vannak kitéve. A Merkúr által uralt két jegy egyikeként az Ikreknek megvan az a képessége, hogy bármilyen helyzetben el tudja adni magát. Bár ez szellemes viccelődéseket eredményezhet a partnerek között, az Ikrek szemrebbenés nélkül hazudni anélkül, hogy lebukna. Csak ne feledd, ha valami túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg ott valami nem stimmel.

Kos

Ha a Kosról van szó, a csillagjegyek közül náluk a legvalószínűbb, hogy félrevezetnek - és ezt egy feltűnő, nagyszabású gesztussal teszik. Ezek a merész és hivalkodók Kosok a pénzüket is bevetik, ha drága randevúkról, ajándékokról, virágokról és egyebekről van szó. Mivel a hatalom és a magabiztosság vonzza a figyelmet, és a Kos partnered valószínűleg mindig megkapja a figyelmet attól, akitől szeretné. A Kos számára az élet arról szól, hogy az első helyen végezzen, és ez a kapcsolatokat versenyarénává teszi. Ha úgy érzik, hogy nem értékeled őket eléggé, elkezdenek keresni valakit, akitől megkapják, amire vágynak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!