Ilyen vagy reggel a csillagjegyed alapján - ifaktor
kávés poharak a fűben péksüteménnyel
Az emberek két csoportra oszthatók az alapján, ki az, aki szereti a korán kelést és ki az, aki nem. Cikkünkből valószínűleg magadra ismersz a csillagjegyed alapján, hogy melyik csoportba tartozol.


Kos

Már mindenki előtt rég fent vannak. Többnyire kicsit morcosan és nagyon éhesen kelnek. Rögtön belekezdenek a készülődésbe és mire mások felébrednek, addigra ők nagy valószínűséggel hamarosan beérnek a munkahelyükre.

Bika

Őket szigorúan tilos zavarni ébredés után, ha jót akarsz magadnak. Tipikusan a ne ébreszd fel az alvó oroszlánt kategória. Általában ébredés után egyből telefonjukhoz nyúlnak és máris az Instagrammot görgetik.

Ikrek 

Akik titokban utálják a reggeleket, de sosem vallanák be. Mindig elalszanak és - hasonlóan a mérlegekhez - emiatt mindenhonnan elkésnek.

Rák

Amikor kinyitják a szemüket még egy darabig az álmukról fantáziálnak. Képesek álmodozással tölteni a reggeleket egy forró kávé vagy tea mellett.

Oroszlán 

Számukra az idő relatív. Fogalmuk sincsen arról, mikor aludtak el és arról sem igazából, hogy mikor keltek fel. Szépen, precízen elkészülődnek a fürdőszobában, lakótársuk pedig már a haját tépve sürgeti őket.

Szűz 

Nekik teljesen mindegy, hogy egy órát vagy éppen tízet aludtak, ugyanolyan álmosan kelnek fel. Egy gyors kávé elkészítése mellett fejben alaposan megtervezik a napjukat.

Mérleg

A tipikus késők, akik többnyire elalszanak. Általában azonnal egy pohár vízzel indítják a napot és azon kezdenek el stresszelni, hogy mit vegyenek aznap fel.

Skorpió

Hozzájuk szigorúan tilos szólni, amig meg nem itták az első bögre kávéjukat. A nyugodt, csendes reggeleket szeretik. Ha ezt megkapták, akkor jól indul a napjuk.

Nyilas

Ő az, aki hiába is állít ébresztő, kinyomja és visszaalszik. Nagy valószínűséggel azért, mert megint sokáig maradt fent előző este, a kedvenc sorozatát nézve.

Bak

Gondosan megtervezi a napját, hogy mit és mikor fog megcsinálni. Elolvassa a híreket, elkészül és mire a mérleg elkészíti a kávéját ő már rég úton van.

Vízöntő

Amint kinyitja a szemét már a kezébe is vette a telefonját. Nehezen tud szellemileg felébredni és már kora reggel azon álmodozik, milyen jó lesz este újra visszabújni az ágyba.

Halak

Reggelente szeret összebújni a párjával, vagy éppen annak hiányában a párnájával. Reggeli készítés közben a kedvenc dalát dúdolgatva és kicsit zsörtölődve a világ gondjain ébred fel igazán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!