Ez a Star Wars karakter testesíti meg a csillagjegyed - ifaktor
Star Wars
Ideje megtudnod, hogy melyik Star Wars karakter testesíti meg a csillagjegyed I. rész
Ideje megtudnod, hogy melyik Star Wars karakter testesíti meg a csillagjegyed I. rész

Ideje megtudnod, hogy melyik Star Wars karakter testesíti meg a csillagjegyed II. rész

Az előző cikkünkben már bemutattunk hat csillagjegyet és hat Star Wars karaktert a horoszkópjuk alapján, íme a folytatás.


Mérleg: Leia hercegnő

A független és született vezető, Leia tábornok mindent megtesz azért, hogy a galaxisban helyreálljon a rend. Leia páratlan szellemességgel és politikai érzékkel felvértezve, a lázadás iránti elkötelezettsége megfelel a Mérleg kitartó természetének, amely az igazságosságot a zsarnoksággal szemben értékeli. Hiányzol nekünk, Carrie Fisher! Mindezek mellett mélyen hűséges és romantikus is.

Skorpió: Palpatine császár

Rejtélyes és motivált, Palpatine császár semmitől sem riadt vissza, hogy megvalósítsa a Birodalomról alkotott elképzelését. Kitartását még a halál sem tudta megállítani, és szemérmes nyelve képes volt arra, hogy mindenkit, aki körülötte volt, rávegyen arra, hogy megkérdőjelezze a gondolatait. A történet tanulsága? Ne kerülj egy Skorpió sötét oldalára! Ambíciója és kegyetlensége egy olyan Skorpiót tükröz, aki a világ meghódítására tör.

Nyilas: Han Solo

Mint minden jó Nyilas, Han is megfoghatatlan és szemet gyönyörködtető. A galaxist beutazó vándor, Han és a Nyilas egyaránt Tűz jegyűek, akik mindig a kalandot keresik és a pillanatnak élnek. Amikor azonban eljön a pillanat, akkor félbehagyják, amit csinálnak, hogy megvédjék a számukra legfontosabbakat. Ő is megtestesíti a valódi humorérzéket, és meglehetősen impulzív tud lenni, akárcsak a Nyilas.

Bak: Yoda/Grogu

Mindannyian hallhatóan ziháltunk, amikor a Mandalorian első epizódjának végén feltűnt a bébi Yoda. Yodához hasonlóan Grogu is bölcsebb a koránál, és leckéket ad azoknak, akik hajlandóak befogadni őket. Nem csoda, hogy mind Yodát, mind Grogu-t Baknak látjuk, mert ők képviselik az univerzum minden jóját. Mérhetetlen bölcsességüket szinte mindenki tiszteli.

Vízöntő: Kylo Ren

Kylo Ren eleinte arra törekedett, hogy továbbvigye a családi dolgokat, de végül rátalált saját magára. Ez a Vízöntő energiáját jelképezi, aki önálló és csak úgy sugárzik, és állandóan arra törekszik, hogy fejlessze magát. Lázadó virtussal rendelkeznek, ami segíthet nekik abban, hogy megkülönböztessék magukat másoktól.

Halak: Ahsoka Tano

Ahsoka egy rettenthetetlen Jedi, aki nem csak felvállalja a hatalmát, hanem teljes mértékben birtokolja is azt. A Halakat gyakran álmodozóknak tartják, de ők elsősorban harcosok, és semmitől sem riadnak vissza, hogy megvédjék az álmaikat, miközben azt követik, ami a szívükben lakozik.


Ne hagyd ki!