Így viselkednek a csillagjegyek a tengerparton 2.rész - ifaktor
tengerpart
Így viselkednek a csillagjegyek a tengerparton 1.rész

Így viselkednek a csillagjegyek a tengerparton 2.rész

Ebben a nyári melegben sokan választják a strandolást, mint kikapcsolódási lehetőséget. Ha esetleg unatkoznál napozás közben és elkezdenéd figyelni a többi embert cikkünk alapján könnyen kiderítheted, kinek mi a csillagjegye.


Mérleg

A mérleg csillagjegynél minden bizonnyal találtok majd valamilyen rágcsálnivalót. Nem is egyfélét ,hiszen inkább bepakolta az összeset, amit talált és éppen ezekből majszol egyet.

Skorpió

Ha lehetősége van rá, hasonlóan a rákokhoz inkább egy veszélyesebb vízi sportot próbálna ki a skorpió. A víz a csillagjegy éltető eleme, így otthonosan érzi magát benne és megnyugtatónak tartja annak közelségét.

Nyilas

A nyilas nehezen tud elszakadni az internettől. Még a strandon sem hagyja otthon a telefonját vagy a fényképezőjét, amivel előszeretettel örökíti meg a pillanatokat.

Bak

A bak csillagjegyű személy inkább a parton érzi jól magát. Minden bizonnyal egy tengerparti sporttal üti el az idejét szívesebben, mint például a röplabda.

Vízöntő

A vízöntő szintén imád strandra járni. Ő bizony nem fog a parton maradni, de a vízi sportokért sincs oda. Egyszerűen csak pihenget majd a víz felszínén.

Halak

A halak csillagjegy kihasználja az alkalmat, hogy mesterien beállított strandolós fotók szülessenek róla. A nyilas pedig előszeretettel készíti el róla a fotósorozatokat.

Ne hagyd ki!