Így viselkednek a csillagjegyek a tengerparton 1.rész - ifaktor
tengerpart

Ebben a nyári melegben sokan választják a strandolást, mint kikapcsolódási lehetőséget. Ha esetleg unatkoznál napozás közben és elkezdenéd figyelni a többi embert cikkünk alapján könnyen kiderítheted, kinek mi a csillagjegye.


Kos 

Egy kos biztosan nem fog tudni egy helyben ülni. Folyamatosan valamivel le kell foglalnia magát, így ha el is fáradt a mozgásban és leült egy pillanatra, akkor valószínűleg éppen homokvár építéssel üti el az időt.

Bika

Az igazi társasági ember, aki nehezen bírja ki, hogy ne ő legyen a középpontban, az a bika csillagjegy. Nem hagyja, hogy barátai akár csak egy pillanatra mással foglalkozzanak, így minden bizonnyal éppen homokkal dobálja őket, annak érdekében, hogy felkeltse a figyelmüket.

Ikrek

Az ikreket valószínűleg erőszakkal sem lehetne kihozni a vízből. Folyamatosan úszkál és figyeli az élővilágot, vagy éppen búvartudását mélyíti.

Rák

A rák mindig valami izgalmason töri a fejét, így ha lehetősége adódik rá biztosan valami extrém vízi sportot is kipróbál, mint a sup vagy a szörf.

Oroszlán

Az oroszlán számára a tengerpart egyet jelent a barnulással. Valószínűleg a napon sütkérezést élvezi a legjobban és legszívesebben a lábujját sem tenné be a vízbe.

Szűz

Az oroszlánnal ellentétben a szűz pedig vámpír módjára menekül a napfény elől. Egy napernyő alatt szürcsölgeti éppen kedvenc koktélját és igyekszik relaxálni. Amikor nagy ritkán a szűz csillagjegy szabadságra megy, akkor elvárja, hogy egy lélek se zavarja.


Ne hagyd ki!