Így viselkedsz a szakítás után, a csillagjegyed szerint - ifaktor
Bridget Jones szakítás után

Vannak, akik ajtót csapkodnak, vannak, akik tányért törnek és vannak, akik csak csöndben tervezik a bosszút. Megmutatjuk nektek, hogyan kezelik a csillagjegyek, ha véget ért egy párkapcsolatuk.


Kos

A kosok ilyenkor szeretnek csöndben szenvedni. Nem igazán azok a kibeszélős fajták. Magában helyreteszi a gondolatait, az érzéseit és határozottan nem akar beszélni róla.

Bika

Valószínűleg egy bika a munkába menekül, hogy elterelje a saját figyelmét a szakításról. De lehet, hogy egy új hobbiba, vagy képzésbe kezd. A nap 24 órájának minden percében elfogja magát foglalni.

Ikrek 

​Az ikrek abszolút azt mutatja a külvilágnak, hogy már túl van a szakításon pedig a valóságban nehezen lép túl a fájdalmon. Titoban folyamatosan az exe profilját csekkolgatja.

Rák

A rákok szakítása brazil szappanoperába illő módon történik. Ők azok, akik azt mondják mindent megtettek és te vagy a hibás, akkor is ha nem igy van. Drámaiság felsőfokon.

Oroszlán 

Ha egy oroszlán úgy dönt, hogy már nem érdemelsz helyet az életében bizony olyan méltósággal távozik, mint az állat amelyről nevét kapta. Sosem mondanád meg ki volt az exe, mert a szakítás után abszolút nem foglalkozik már velük.

Szűz 

​Spirituális következményei vannak ha egy szűz véget vet a kapcsolatának. Valószínűleg már rég tovább lépett lelkiekben, mire kimondja a végszót. Így nem meglepő, ha hamar új kapcsolatba kezd.

Mérleg

A mérlegek rendkívül ragaszkodóak, nehezen vagy pedig sosem lépnek tovább. Ha beférkőztél a szíve mélyére, neked bizony ott örökre bérelt helyed lesz. Persze ezt kívül mit sem látni.

Skorpió

A skorpió hideg lesz, mint a jég. Sokszor hajlamosak inkább veszni hagyni egy kapcsolatot, mint sem bevallják, hogy tévedtek. Ez a makacsság a szakítás után is megmarad. Őt vagy megszokod vagy megszöksz.

Nyilas

​A nyilasok hajlamosak fennakadni apró dolgokon. Azonnal törlik párjukat minden közösségi oldalról, hogy még csak véletlenül se keljen látniuk az arcukat. Még az is lehet, hogy egy életre leblokkolnak.

Bak

A bak ilyenkor bizony előveszi a névjegyzékét és, olyat keres, aki ugyan kis időre, de eltereli a figyelmét a szakításról. Ezzel egy kicsit az egojukat is legyezik.

Vízöntő

Egy kicsit megviseli a dolog, de azért képes hamar túllépni a dolgokon. De jobban teszi, ha nem ugrik rögtön bele egy új kapcsolatba.

Halak

Ha egy halak csillagjegyű ember őszintén beléd szeretett, akkor bizony nem fog elengedni. Letilthatod a neten, kinyomhatod a hívásait, akkor is meg fogja találni a módját, hogy kapcsolatba lépjen veled. Ez romantikus vagy ijesztő?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!