Így szeretnek a különböző csillagjegyek – 1. rész - ifaktor
Így szeretnek a különböző csillagjegyek – 1. rész
Ha romantikáról van szó, mindenki másképp mutatja ki a szeretetét. És mit mondanak erről a csillagok? Olvass tovább, hogy megtudd, mi a szerelmi nyelved a csillagjegyed szerint.

Van, aki pazar ajándékokat vásárol szerelmének, míg mások emlékezetes kiruccanásokat terveznek. Az öt szeretetnyelv – az elismerő szavak, a testi érintés, a minőségi időtöltés, az ajándékozás és a szívességek - azt írja le, hogy te milyen módon szereted azt a bizonyos embert, hogy milyen mennyire ragaszkodsz hozzá, és mit jelent számodra az intimitás. A szeretetnyelv ismerete hasznos lehet az egészséges kapcsolat ápolásában, és annak meghatározásában, hogy a románc kiállja-e az idő próbáját.

Kos

Ha a Kos szerelmes, nem fél kimutatni érzéseit. Merész tűzjegyként arról ismert, hogy ajándékokkal, szenvedélyes pillanatokkal, és rengeteg figyelemmel árasztja el partnerét. Ha valaki rabul ejtette a Kos szívét, nem lesz kérdés, hogy mit érez iránta. Ennek a jegynek azonban van egy titkos romantikus oldala, amely megerősítésre szorul. A Kosok ugyanannyi imádatot várnak el a partnerüktől, mint amennyit ők adnak. A megerősítő szavak a Kosok szerelmi nyelve – a kedves szavak a tökéletes módja annak, hogy partnered megmutassa, elismeri a kemény munkádat és nagyra értékel téged.

Bika

A Bika arról ismert, hogy a kapcsolataiban kissé makacs, de ennek a földi jegynek van egy titkos, kedves oldala is. Imád minden nyálas és romantikus dolgot, és nem sajnálja a pénzt, ha a szerelme évfordulójára vagy születésnapi partijára kerül a sor. Azonban hajlamos arra is, hogy a fizikai szeretetet többre értékelje, ha ő a fogadó fél.

Ennek az érzéki jegynek mindenféle érintésre szüksége van. Bőséges mennyiségű összebújás, masszírozás és csókolózás. Ezáltal a testi érintés az egyik legjobb módja annak, hogy a partnered kifejezze irántad érzett szeretetét.

Ikrek

Az Ikrek hajlamosak a kíváncsiságot és a játékosságot előtérbe helyezni a kapcsolatokban, ami rendkívül energikussá és szeretetteljessé teszi őket. A kommunikáció a legfontosabb módjai annak, hogy az Ikrek kapcsolatot teremtsenek másokkal: A jegy szülöttjei soha nem vergődnek kétségek között, hogy vajon a partnerük mit gondol egy adott helyzetről, hisz az Ikrek elmondja neki. Emellett sok beszélgetésre, üzenetváltásra és időre lesz szüksége a párosnak, hogy megbeszéljétek, ami éppen a fejükben jár. Amikor szerelmesek, órákon át tartó beszélgetésekben osztják meg egymással legbelsőbb gondolataikat, álmaikat és céljaikat. Ez teszi a megerősítő szavakat a legfontosabb szerelmi nyelvvé, amit velük használhatsz.

Rák

A Rákok hajlamosak arra, hogy mélyebb érzelmeiket magukban tartsák, amikor kezdetben randiznak valakivel. Ha azonban időt kapnak arra, hogy megnyíljanak, az állatöv egyik legkedvesebb és testileg legérzékibb jegyévé válhatnak.

A Hold uralta Rákok számára a szeretet kimutatása könnyen megy. Ennek a jegynek a szeretetnyelve a gondoskodás és a másik igényeinek maximális kielégítése. A Rákok önzetlen cselekedetekkel mutathatják ki a szeretetüket irántad, azt helyezve előtérbe, amit te szeretnél. Ezáltal a szolgálatkész tettek azzá válnak, amire a jegynek szüksége van a partnerétől.

Oroszlán

Ha egy Oroszlán szerelmes, képtelen leplezni az érzéseit. Senki sem tesz olyan nagy gesztusokat a választottjáért, mint ők. A barátaihoz és partnereihez való hűségéről is ismertek. Sokkal többet jelent azonban, ha ez a dicséret olyasvalakitől érkezik, akivel igazán törődnek. A partnerüknek érdemes megerősítő szavakat használnia, hiszen ezek a szikra életben tartásának biztos eszközei.

Szűz

A Szűz a szolgálatkész szeretetnyelv megtestesítője. Ha szerelmesek, a másik mindig és mindenben számíthat rájuk. A Szüzek eredendően érzelmes típusok, még ha néha nehezen is mutatják ki ezt. Hajlamosak a szeretetüket gesztusokon és érintéseken keresztül kimutatni, amelyeket azért tesznek, hogy jobban, vagy nyugodtabbnak érezze a párja magát mellettük. Röviden, a partnerének "mutatnia" kell, ahelyett, hogy "mondaná".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!