Jó, ha tudod, hogy ezek a jegyek nehezen esnek szerelembe - ifaktor
Skorpió csillagjegy

A szerelem furcsa dolog. Egyesek könnyen szerelembe esnek, míg másoknak kihívás lehet eljutni oda, hogy bátran kimondják azt a szent szót. Persze a túl gyors szerelmi vallomás már önmagában is piros zászlót jelenthet, de itt most nem is erről beszélünk. Ha valaki lassabban merül el az érzelmek tengerében, az talán azért van, mert nem ez a legfontosabb számára, vagy mert a korábbi kapcsolatai megváltoztatták a gondolkodásmódját, de az is lehet, hogy a személyiségjegyeihez van köze. Ha szeretnéd megérteni, hogy valaki miért nem áll készen a következő lépésre, az asztrológia segíthet. Olvass tovább, hogy megtudd, melyek azok a csillagjegyek, amelyek a legkevésbé hajlamosak szerelembe esni, a szinte nyitott szívűektől az igazi szkeptikusokig.


Halak

Mivel a Halak a legérzékenyebb és legintuitívabb csillagjegyek, könnyen eluralkodhatnak rajtuk az érzelmeik. A változékony vízjegyűek mégis kivételes partnerek lehetnek a hosszú távú kapcsolatokban. Az egy dolog, hogy egy Halak beléd szeret, de hogy hosszú távon fenntartsd a figyelmét és kiérdemeld a szeretetét, az komoly munkát és elkötelezettséget igényel. Fontos azonban megjegyezni, hogy ha egy Halaknak túl sokszor törték már össze a szívét, akkor másoknál kevésbé hajlamosak újra bízni, ha egyszer már megégették magukat.

Bika

A Vénusz által uralt Bika az egyik legromantikusabb és legérzékibb csillagjegy. De mint fix földi jegy, ne várd el a Bikától, hogy ő tegye meg az első lépést, ha szerelemről van szó. A Bika gyakran választja a hosszú udvarlást azzal, aki igazán érdekli. Ez azt jelenti, hogy ha egy Bika egyszer valamit a fejébe vesz, szinte lehetetlen elérni, hogy változtasson ezen. Amikor pedig kapcsolatba kerülnek azzal a bizonyos másik féllel, hihetetlenül hűségesek és érzelmileg elkötelezettek lesznek. A trükk az, hogy rávegyük őket, hogy megnyíljanak annyira, hogy megmutassák a titkos romantikus oldalukat.

Nyilas

Ha sikerül rávenni őket az elköteleződésre, a Nyilasok rengeteg szeretettel halmoznak el. A kalandvágyó és tüzes természetéről ismert jegy inkább hajlamos egyszerre több szerelmi viszonyra, minthogy egyetlen lelki társ mellett tartson ki. Nem arról van szó, hogy a Nyilasok nem tudnak szerelmesek lenni, az ő nehézségük az, hogy az összes romantikus és szenvedélyes energiájukat egyetlen személyre összpontosítsák. Amint a dolgok elkezdenek egysíkúvá válni, ők máris a következő kiszemeltre vetik rá magukat. Hogy mi a kulcs ahhoz, hogy megtarts egy Nyilast? Légy rugalmas, légy spontán, és mindig legyen nálad az útleveled.

Skorpió

A Skorpiók az egyik legmagabiztosabb, és szexuálisan túlfűtött jegyek közé tartoznak. Elvégre mágnesként vonzzák az embereket, szenvedélyesek és hűségesek. Állandó vízjegyként a Skorpiók pontosan tudják, mit kell mondaniuk, hogy hízelegjenek és lenyűgözzék a partnerüket. Azonban lehet bennük egy kis birtoklási vágy és féltékenység, ha úgy érzik, hogy nem értékelik őket eléggé. Az igazat megvallva, a Skorpióknak sok évbe telik, mire eléggé elengedik magukat egy kapcsolatban ahhoz, hogy igazán beengedjék a partnerüket az életükbe. Hogy ez mit jelent a másik fél számára? Azt, hogy a szerelmüket ki kell érdemelni.

Ikrek

A kettősségükről és bájukról ismert Ikrek igazi társasági pillangók. Gyakran találkozhatsz velük, akik több baráti társasággal, mellékállással, hobbival és esetleg még szeretőkkel is zsonglőrködnek. Ha őszinték akarunk lenni, akkor az izgalmat az útközben megismert számtalan partnerben találják meg. Vannak más kihívások is, ami motiválja őket. Az Ikrekkel való randizás nehéz lehet az állandó intellektuális és verbális izgalom iránti igényük miatt. Az Ikreknek biztosnak kell lenniük abban, hogy bármilyen kapcsolat, amely mellett hosszú távon elkötelezik magukat, nem válik néhány év alatt unalmassá számukra. Jó, ha tudod, hogy ez nem az a csillagjegy, amelyik szívesen marad otthon filmet nézni.

Szűz

A Szüzek arról híresek, hogy válogatósak és magasak az elvárásaik a szerelemben, vagyis rendkívül kritikusak a párjukkal szemben. Emellett saját maguk legnagyobb ellenségei is lehetnek. A Szüzek visszatartják magukat a szerelemtől, mert mindig arra koncentrálnak, ami nem működik ahelyett, hogy arra helyeznék a hangsúlyt, ami jó az egészben. Bár lehet, hogy szavakkal nem is, de meghatározó tettekkel, és minőségi időtöltéssel fejezik ki a mások iránti szeretetüket. Amikor egy Szűz megteszi a nagy lépést, és azt mondja: "Szeretlek", biztos lehetsz benne, hogy komolyan is gondolja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!