Így szeretnek a különböző csillagjegyek – 2.rész - ifaktor
Így szeretnek a különböző csillagjegyek – 2.rész
Van, aki számára az érintés, másoknak a kedves gesztusok, egyeseknek pedig a nyugtató szavak jelentik a biztonságot, a szeretetet. Ha érdekel, hogy az egyes csillagjegyek hogyan mutatják ki, hogy odavannak érted, olvass tovább.


Mérleg

Az álmodozó Vénusz - a szerelem és a romantika bolygója - által uralt Mérlegek a szoros kapcsolatokban virágoznak ki igazán, és a szeretetüket hűséggel és tisztelettel mutatják ki. Szeretnéd, hogy mások boldogok legyenek, és biztosítod őket, hogy tudják, őszintén érdekel a véleményük. Szereteted kézzelfogható, és gyakran átgondolt ajándékokban nyilvánul meg. Így az ajándékozás a tökéletes módja annak, hogy kifejezze a partnere iránti odaadását.

Skorpió

A Skorpiók közismertek szenvedélyességükről, intenzitásukról. A fizikai kapcsolat nem csak a szikrát tartja életben számukra, de ez az egyik legfontosabb módja annak is, hogy kimutassák szeretetüket. A Skorpiók a kemény külső burokról és az együttérző szívükről ismertek. Bár gyakran zárkózottak, amint egy Skorpió a bizalmába enged, erős kötődésre és szeretetre számíthatsz tőle. Ha egy Skorpió el van ragadtatva tőled, akkor ezt azzal fogja kimutatni, hogy mindent tudni akar rólad.

Nyilas

Ha párkapcsolatról van szó, a Nyilas elég szokatlanul viselkedik. Nem igazán jellemző rá, hogy hagyományos módon mutassa ki az érzéseit. Szeret minőségi időt tölteni azzal, aki fontos számára, és arról híres, hogy mindig úton van. A tűz elem lelkes természetet hoz ebbe a jegybe, amely minél többet szeretne megtapasztalni az életből. Ez egy igazán független jegy, így ha téged is magával akarnak vinni az utazásaira, akkor tudhatod, hogy ez szerelem a részéről.

Bak

A Bakok azzal fejezik ki a szeretetüket, hogy stabilan a partnerük mellett állnak. Bár lehet, hogy a csillagjegy képviselői nem annyira hívei a szeretet nyilvános kimutatásának, mindent megtesznek azért, hogy a legjobbat adják a párjuknak. Hatalmas az igényük a testi kapcsolatra, ölelésre és érintésre. Szüksége van arra is, hogy tudja, hogy a kedvese hűséges, és képes gondoskodni róla, így nem kell aggódnia semmi miatt. Ezt szem előtt tartva a partnerének a szeretetét szolgálatkész cselekedetekkel kell kifejeznie.

Vízöntő

A Vízöntők a csillagjegyek lázadói, és ez a párkapcsolatukra is tökéletesen igaz. A Vízöntő értékeli az egyediséget. Független jegyként a saját szabadsága is fontos számára, így ha valakivel egy párt alkot, az bizony komoly dolog. A partnerének egyszerűen azzal kell kimutatnia a szeretetét, hogy elfogadja a Vízöntő szabad szellemű személyiségét, és igyekszik minőségi időt tölteni vele.

Halak

A Halak az egyik legromantikusabb csillagjegy, ezért könnyen kimutatják az érzelmeiket. A szavak embereként remekül tudják megerősítő szavaikkal boldoggá tenni a párjukat. Ugyanakkor van egy érzékeny oldaluk is, amelyet eleinte nehéz lehet megismerni. Ha teheti a Halak partnere, legyen romantikus és figyelmes; segítsen neki, hogy biztonságban érezze magát. Varázsolja el őket versekkel, virágokkal és szívből jövő ajándékokkal. Beszéljen hozzájuk gyengéden, és hagyja, hogy ők adják meg az alaphangot, ami a fizikai érintkezést illeti. A nyílt kommunikáció és a minőségi idő a partnerével segít megnyitni a szívét az új élmények előtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!