Ezekkel a csillagjegyekkel érdemes tartani a távolságot - ifaktor
Ezekkel a csillagjegyekkel érdemes tartani a távolságot
man in black and white jacket doing peace sign
Photo by Markus Spiske on Unsplash

Ezekkel a csillagjegyekkel érdemes tartani a távolságot

Amikor a randizás terén való eligazodásról van szó, sok mindent figyelembe kell venni. A fizikai és érzelmi kompatibilitás mellett néha az asztrológiai jegyek is szerepet játszhatnak.


Bár a kapcsolatok többről szólnak, mint csupán a csillagjegyek, és sok minden múlik a személyes preferenciákon is, talán a csillagokba tekintve többet tudhatsz meg magadról és a partneredről - valamint azokról az emberekről, akiket jobb, ha teljesen elkerülsz…

Ha az alábbi csillagjegyekkel készülsz randizni, jó, ha ezeket a dolgokat tudod róluk.

Mérleg

Bár a szoros párkapcsolatokban jól érzik magukat, a Mérlegeknek sok térre van szükségük egy kapcsolatban. A Mérlegek akkor érzik jól magukat, ha a partnerük nem tartják vissza őket, vagyis a ragaszkodó viselkedés azonnal bekapcsolja náluk a menekülés gombot. A Mérlegek nem azok a típusok, akik végtelen megerősítő szavakkal árasztják el partnerüket, vagy nyálas jó reggelt üzeneteket küldenek, így az érzékenyebb lelkületűeknek nehezebb lesz rávenniük a Mérlegeket, hogy megnyíljanak előttük.

Kos

A Kosok hozzászoktak ahhoz, hogy a mindennapi élet összes aspektusát nekik kell irányítaniuk, ami természetes magabiztosságot ad nekik a kapcsolatokban. A Kosok számára minden verseny, beleértve a randizást is. Bármit, amit te meg tudsz csinálni, ők jobban tudják. Gyakran elhalmozzák partnereiket romantikus megnyilvánulásokkal, extravagáns ajándékokkal és túlzásba vitt magamutogatással. A Kosok azonban ugyanilyen szintű rajongást várnak vissza a partnerüktől anélkül, hogy ténylegesen megmutatnák magukat.

Rák

A Rákok az egyik leggondoskodóbb és legempatikusabb csillagjegyként ismertek. Amikor egy Rák szerelmes lesz, mindent megtesz azért, hogy kényelmes kapcsolatot teremtsen. Hajlamosak beleesni a gondviselő és a legjobb barát szerepébe. Kedves természetük mellett azonban a sötétebb oldalukat sem tudják véka alá rejteni: A Rákok arról is híresek, hogy szeszélyesek és bosszúállóak. Ha egy Rák úgy érzi, hogy nem becsülöd meg őt, előfordulhat, hogy jégre tesz téged. Bár ők a leghűségesebb és legsegítőkészebb emberek közé tartoznak, ha a kapcsolatotok rosszra fordul, a következményeket nem fogod zsebre tenni.

Skorpió

A Skorpiók az első találkozáskor nagyon zárkózottak – hónapokig, vagy akár évekig is eltarthat a bizalom kiépítése. Csak néhány ember áll igazán közel hozzájuk, de ezek a kapcsolatok általában nagyon mélyek és intenzívek. A Skorpiók személyiségének azonban van egy olyan titkos oldala, amelyet csak kevesen láthatnak. Köztudott tény, hogy ők a "szeresd és hagyd el" csillagjegy. Ha nem vagy jó abban, hogy felismerd a figyelmeztető jeleket, különösen titokzatosnak és szeszélyesnek tűnhetnek.

Nyilas

A Nyilasok arról híresek, hogy szuper szociálisak és barátságosak mindenkivel, akivel találkoznak. A spontán tűzenergiájuk által táplált Nyilasok nagyra értékelik a szabadságukat. A kapcsolatokban velük a dolgok forrón indulhatnak, de gyorsan lehűlhetnek, ha nem tudod fenntartani a figyelmüket. Ha a romantika rutinja túl unalmassá válik a Nyilasok számára, akkor azonnal elkezdenek a következő nagy kaland után kutatni.

Bika

A Bika titokban az egyik legromantikusabb csillagjegy, de ez nem jelenti azt, hogy könnyű mutatvány lenne oltár elé vezetni őket. Ez a jegy makacs, és arról ismert, hogy nem kapkodja el a dolgokat. Ez azt jelenti, hogy bár nagyon stabil és megfontolt partnerek, nehéz lesz rávenni őket bármire, amit nem akarnak. Ez azt is jelenti, hogy szinte lehetetlen bocsánatkérést kicsikarni belőlük. Az összes csillagjegy közül ők az egyik legféltékenyebbek és legbirtoklóbbak, ami hosszútávon sok jót nem szülhet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!