Ezek a csillagjegyek ne utazzanak együtt - ifaktor
Lány a tengerparton

A tökéletes kiruccanás megtervezéséhez sok minden kell. A megfelelő szálloda kiválasztásától kezdve a legjobb helyi éttermek megtalálásáig bizonyos döntések meghatározhatják, hogy az utazásod sikeres lesz-e vagy sem. De nincs fontosabb döntés annál, mint hogy kivel indulsz nyaralni. Ha útra kelsz, az emberek személyiségének legjobb és legrosszabb oldalát is felfedezheted - és ha hiszed, ha nem, az utazási szokásaidat nagyban befolyásolja az asztrológia. Mielőtt összepakolsz, fontos, hogy ellenőrizd, hogy neked és az útitársadnak hasonló-e a nyaralásról alkotott elképzelésetek. Tehát, kit ne vigyél magaddal a következő nagy kalandodra? Olvass tovább, hogy megtudd, mely csillagjegyek közül kik azok, akikkel soha ne foglaljatok közös utazást.


Kos és Skorpió

A Kosoktól nem idegen a kaland. A csillagjegyek első jegyeként mindig a következő legjobb dolgot keresik, és minden utazás során a legizgalmasabb lehetőségeket kutatják. A másik oldalról viszont a makacsságuk miatt nehéz velük együtt utazni. Uralkodóak, főnökösködők és impulzívak tudnak lenni, és inkább a pillanat hevében hozzák meg döntéseiket, mint egy adott útiterv alapján. Emiatt a Skorpiók számára nehéz lehet, hogy élvezzék a velük való utazást. A Kosok általában inkább izgalomkeresők és spontánok, míg a Skorpiók inkább tervet készítenek és ragaszkodnak a kijelölt úthoz. Mivel mindkét jegyet a szenvedélyes és agresszív Mars uralja, egy aprócska utazási nézeteltérés gyorsan hatalmas veszekedéssé fajulhat. Ennek a két jegynek nagyon nem javasolt közös utazást tervezniük.

Bika és Nyilas

A Bika a luxus és az extravagáns dolgok szeretetéről ismert. Készülj - egy Bikával a közös nyaralásod során rengeteg kiváló minőségű ételre, bevásárlásra és wellness-napokra számíthatsz. Ugyanakkor arról is ismertek, hogy nem sietik el a dolgot, függetlenül attól, hogy ki próbálja őket siettetni. Míg ez nem jelenthet problémát, ha földjegyű társukkal, a Bakkal vagy a Szűzzel utaznak, a Nyilasok számára ez már igen nagy gond lehet. A csillagjegy kalandoraként a Nyilas nem tűri, ha visszatartják vagy lelassítják. A Nyilas valószínűleg olyan dolgokat is meg akar majd tenni, amelyek a Bikát kissé idegessé teszik, vagy túlságosan kilökik a komfortzónájából - és jó eséllyel a Nyilas gondtalan hozzáállása a Bika idegeire mehet.

Ikrek és a Rák

Az Ikrek társaságkedvelőek, bájosak és szellemesek, így velük utazni elképesztő élmény. Nem félnek kitenni magukért, és új barátokat szerezni útközben. Ez az intellektuális levegő jegy azonban még a vakáción sem az a típus, aki lazítana. Ha te az a fajta ember vagy, aki inkább a nyugodt kikapcsolódást kedveli, lehet, hogy úgy érzed, kiégsz majd az Ikrek állandó beszélgetési és kalandvágyó énje miatt. Bárhová is mennek, utazásaik általában több úticélt, szállodaváltást és nem kevés ruhaváltást foglalnak magukban. A Rákok ezzel szemben jobban kedvelik az olyan nyaralásokat, ahol pihenhetnek, és hódolhatnak egy kis egyedüllétnek. Ha a Rák elutazik az Ikrekkel, hogy egy kicsit kiszakadjanak a hétköznapokból, valószínűleg szükségük lesz egy második nyaralásra is utána, hogy igazán feltöltődjenek. Eközben az Ikrek úgy fogja érezni, hogy a Rákok korlátozzák őket, és hogy állandóan szükségük van arra, hogy szünetet tartsanak a városnézésben és a bulizásban. Így bár ez a két jegy elég jó barátok, egy közös nyaralás tényleg eléggé kimerítő lehet számukra.

Rák és Vízöntő

A kényelem és a nyugalom szerelmeseként a Rákok a legboldogabbak, ha olyan helyre utaznak, ahol all-inclusive ellátásban részesülnek. Ezek az otthonülő típusok ritkán hagyják el a saját kuckójukat, és sokkal jobban kedvelik a kényelmet és a lazulást kínáló nyaralásokat. Ennek a szeszélyes vízjelnek azonban sok egyedüllétre van szüksége a feltöltődéshez, és mogorvává válhat, ha ki kell lépnie a komfortzónájából. Ez nem fog igazán összeférni a lázadó Vízöntővel, aki jobban kedveli az olyan nyaralásokat, ahol teljesen elmerülhet a helyi kultúrában. A Vízöntőket nem érdeklik az ötcsillagos szállodák vagy a Michelin-csillagos ételek. Inkább letérnek a kitaposott útról, hogy egyedi élményeket találjanak. Nem valószínű, hogy a Vízöntő képes lesz meggyőzni a Rákot, hogy elengedje a megszokott rutint, még egy külföldi nyaraláson sem. Ha ez a két jegy közös nyaralásra indul, az idő nagyrésze azzal fog telni, hogy mindenről vitatkoznak.

Oroszlán és Szűz

Az Oroszlánok nem arról híresek, hogy az élet bármely területén szégyenlősek lennének, és ez a nyaralás terén sincs másképp. Az utazások alkalmával általában ők a domináns személyek, ami kiváló utazópartnereivé teszi őket az olyan lazább jegyeknek, mint az Ikrek vagy a Nyilas, de nem annyira a szervezett jegyeknek, mint a Szűz. Egy Oroszlánnal együtt utazni komoly stresszt jelenthet a Szűznek, és az Oroszlán erőteljes személyisége gyakran háttérbe szoríthatja a Szüzeket. Arról nem is beszélve, hogy a Szűz nehezen tud majd pihenni az aktív társasági élet és az utolsó pillanatban kitalált tervek miatt, amelyeknek az Oroszlánok hajlamosak engedni a nyaralás alatt. A Szüzek jobban szeretik a strukturált tervet, a táblázatokat, az előre lefoglalt helyeket és a kiszámíthatóságot. Az Oroszlán unalmasnak fogja érezni, hogy a Szűz állandóan az óráját figyeli, és ragaszkodik a szigorú menetrendhez.

Szűz és Mérleg

A Szüzek aprólékosak és részletorientáltak, a legjobbak abban, hogy olyan nyaralásokat tervezzenek, melyben a lehető legtöbbet hozzák ki a pénzükből - és soha nem kíváncsiak arra, hogy mi következik az útitervben. Bár a merev menetrendhez való ragaszkodás biztosítja, hogy nem maradsz le semmiről, amit látni akartál, ugyanakkor megfoszthat téged az igazi kalandok átélésének lehetőségétől is. Ez problémát jelenthet a szórakozni vágyó Mérlegek számára, akik inkább nyitva hagyják a lehetőségeiket, és megnézik, hová sodorja őket az élet. Ők mindenből szeretnének egy kicsit, míg a Szűz nem szereti, ha cél nélkül bolyongva vesztegetik az időt. Ez a két jegy nem csak másra vágyik, de a kommunikáció is probléma lehet kettejük között. A Mérlegek jobban járnak, ha egy impulzívabb, kevésbé szorongó jegyűvel utaznak, mint a Szűz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!