Ha ezek a jegyek utazásra mennek, abból katasztrófa lesz - ifaktor
Lány a tengerparton

Vannak emberek, akik kompatibilisek egymással, és vannak, akik egyszerűen annyira különböznek, hogy nem jó ötlet összeengedni őket. Nincs ez másképp a közös utazással sem. Bizonyos típusok szeretik spontán megélni az egész nyaralást, míg mások egy pontos menetrend alapján tudják csak elképzelni az egészet. S hogy mi a helyzet a különböző csillagjegyekkel? Bizony, ez is nagyban befolyásolja az utazások kimenetelét.


Mérleg és Bak

A Mérlegek a luxus iránti szeretetükről és művészi beállítottságukról ismertek. A Mérlegek számára minden nyaralás egy lehetőség arra, hogy megmutassák legfinomabb oldalukat, és költsenek egy kis pénzt felesleges dolgokra. Ez nem sok jót ígér a pénzügyileg felelős Baknak. Ellentétben a Mérleggel, aki utazás közben nem törődik a bankszámlája egyenlegének ellenőrzésével, a Bak bármeddig hajlandó elmenni, hogy itt-ott megspóroljon néhány forintot. Ők ketten az utazásuk nagy részét azzal töltik, hogy azon vitatkoznak, hol egyenek, meddig maradjanak ki, és hogy megéri-e az a kirándulás az árát. A Mérleg azt fogja gondolni, hogy a Bak túlságosan is fukar, a Bak pedig fittyet hány a Mérleg könnyelmű költekezési szokásaira. Bár egyik jegy sem fogja nyíltan kifejezni a másiknak a frusztrációját, az együtt töltött idő alatt rengeteg passzív-agresszív megjegyzésre számíthatsz.

Skorpió és Halak

A Skorpiók a csillagjegyek titkos romantikusai, ami őket teszi a legjobb útitársakká egy meghitt kiruccanáshoz. Azonban nehezen tudják élvezni a spontaneitást, és elviselni az utazással járó zökkenőket. Könnyen felkapják a vizet, ha a dolgok nem a terv szerint alakulnak, ami ingerlékenységhez és frusztrációhoz vezethet. A gondtalan Halak viszont imádja az ismeretlent, és szeret sodródni az árral. Kevésbé valószínű, hogy átveszi az utazás irányítását, ha a dolgok félrecsúsznak, így a Skorpióra hagyja, hogy összeszedje a darabokat és egyedül intézze a dolgokat. A Skorpió hamar megharagszik a Halak közömbösségére, a Halak pedig nem fogják elviselni a Skorpió pesszimista hozzáállását. Ők ketten valószínűleg nem lesznek beszélő viszonyban, mire visszaérnek a poggyászellenőrzéshez.

Nyilas és Kos

A Nyilas a zodiákus világutazójaként ismert. Jó esély van rá, hogy bárhová is tartanak, a jegy szülöttje már járt ott, ahová társával közeledik. És bár jó, ha tudsz egy kicsit arról a helyről, ahová mentek, a Nyilas egy kicsit erőszakos tud lenni, amikor idegenvezetésről van szó. Mivel gyakran utaznak, ezért a temperamentumos tűz jegy azt hiszi, hogy mindent ő tud a legjobban. Ez azonban gondot okozhat a szintén makacs Kosnak, aki nem nézi jó szemmel, ha megmondják neki, mit tegyen. A Kos és a Nyilas otthon talán jól kijönnek egymással, de egy közös utazás biztos, hogy hatalmi harcokat szül köztük. A Kos túl büszke ahhoz, hogy beismerje, ha az ő ötlete nem a legjobb, a Nyilas pedig inkább megnyeri a vitát, minthogy kompromisszumot kössön. Több időt töltenek majd vitával arról, hogy ki tud többet, mint azzal, hogy élvezzék az utazást.

Bak és Oroszlán

A Bakok pénzügyi érzékükről és vezetői tulajdonságaikról ismertek. Soha nem fogsz elgondolkodni azon, hogy a részleteket is megtervezték-e, ha ezzel a földi jeggyel utazol. Ugyanakkor az anyagi biztonság is motiválja őket, és szeretnek jó üzleteket kötni. És bár ez jó tulajdonság lehet, ha drágább dolgokat, például repülőjegyeket foglalnak, a Bakok arról híresek, hogy kissé fukarok, és alkudozásba kezdenek, ahelyett, hogy csak élveznék az utazás nyújtotta élményeket. Másrészt az Oroszlán a szórakozásért megy, és nem habozik ezért egy kis pénzt kiadni. A mindenféle luxus iránti szeretetük komoly feszültséget fog okozni bármilyen utazási költségvetést is próbál betartani a Bak, és az Oroszlán nehezen fogja rávenni a Bakot, hogy lazítson, és egyszerűen csak élje meg a pillanatot. Ez a két jegy túlságosan különbözik ahhoz, hogy egyformán lássák, mi teszi izgalmassá a nyaralást, és valószínűleg a végén szétválnak, hogy a saját dolgaikat intézzék, mielőtt az utazás véget érne.

Vízöntő és Bika

Az állatöv lázadójaként ismert Vízöntő gyorsan befogadja az új élményeket és kultúrákat, amikor utazik. Az ő elképzelésük a nagyszerű nyaralásról magában foglal mindent, ami adrenalinlöketet ad nekik, és valóban elmerülnek az új környezet nyújtotta lehetőségek világában. Ez teszi őket hihetetlen utazási partnerré. Ez a türelmetlen jegy azonban könnyen elunhatja magát, és nem szeret túl sokáig egy helyben maradni. Valószínűleg egyik helyről a másikra rohansz majd, mielőtt esélyed lenne megnézni mindent, amiért jöttél. Ez súrlódásokat okozhat a Bikákkal, akik jobban szeretik az olyan nyaralást, ahol alhatnak, és nyugodtan kiélvezhetik a látnivalókat.

Halak és Halak

A Halak nyugodt és kellemes természetűek, és a nyaralás során inkább a megfelelő szabadidőbeosztást részesítik előnyben. Hajlandóak bármit megtenni, amit az útitársuk szeretne. Míg ez ideális lehet egy magára valamit is adó barát számára, másoknak dühítő lehet, ha minden döntést rájuk hagynak. Laza hozzáállásuk néha közömbösségnek tűnhet, ezért két Halak utazása hamar kudarcba fulladhat. Kettejük között nincs senki, aki hajlandó lenne felállni és meghozni a szükséges döntéseket. Ez rengeteg elvesztegetett időhöz és elszalasztott lehetőséghez fog vezetni, így végül ki se mozdulnak a szállásról és meg sem tapasztalják mindazt, amiért alapvetően elindultak. A Halak hajlamosak a feledékenységre is, így jobban járnak, ha a Bakkal vagy a Szűzzel terveznek utazást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!