Ezek a csillagjegyek valószínű, hogy elválnak párjuktól - ifaktor
Ezeknél a csillagjegyeknél valószínű, hogy válás lesz a kapcsolatuk vége

A házasság munkával jár, és nem mindenki bírja jól a nyomást. Sok oka lehet annak, hogy egy pár úgy dönt, hogy szakít; a hűtlenségtől kezdve a pénzről való vitán át a szerelem egyszerű elmúlásáig egyetlen házasság esetében sincs garancia arra, hogy örökké fog tartani. A szakítási tényezők között szerepel a csillagjegyed is.


Igen, a csillagok sokat elárulnak arról, hogy milyen valószínűséggel marad fenn a házasságod. Néhány csillagjegy egyszerűen nem alkalmas arra, hogy örökké egyetlen ember mellett maradjon.

Jó hat tudod, hogy az alábbi hat csillagjegynél a legnagyobb az esély a válásra.

Oroszlán

Az Oroszlánok életében óriási jelentőséggel bír a hűség, természetesen ebbe a házasság is beletartozik. Ez mit jelent? Elvárják, hogy a partnerük ugyanolyan elkötelezettséget tanúsítson, mint ők. Ha egy Oroszlán úgy érzi, hogy ő a világod középpontja, akkor minden a legnagyobb rendben van. Azonban ezek a büszke tűzjegyek nem fognak habozni, ha megcsalásról vagy hűtlenségről van szó. A hűtlenség számukra megbocsáthatatlan.

Kos

A Kos a leghivalkodóbb csillagjegy, kifejezetten szeretik a túlzásba vitt romantikát, de sosem unalmasak. A Kos mély érzelmi és fizikai kapcsolatot keres a partnerével, és minden olyan helyzet, amely sértheti az egóját, útjában áll ennek a büszke tűzjelnek. Ha úgy érzed, hogy a partnered nem értékeli a romantikus dolgokat, amit értük teszel, az elkerekedő szemekhez vezethet. És végül – a Kos nem fél beadni a válókeresetet, ha nem azt kapják a partnerüktől, amire szükségük van, vagy amit igazán szeretnének.

Ikrek

Barátságos és társaságkedvelő, így cseppet sem meglepő, hogy olyan könnyedén megy az Ikreknek az új emberekkel való ismerkedés. Az állatöv kaméleonjaként az Ikrek bárkivel képesek barátságot kötni. Ez azt jelenti, hogy különösen fontos számukra, hogy a partnerüket a legjobb barátjuknak és szeretőjüknek is érezzék. Egy Ikrek csak akkor érez késztetést a válásra, ha úgy érzi, hogy elveszítette ezt a kapcsolatot a partnerével, vagy ha a házasságban megromlik a kommunikáció. Nem lesz meglepő, de ennek a jegynek nem lesz nehéz új lelki kapcsolatot találnia.

Halak

A Halak kétségkívül az egyik legromantikusabb csillagjegy. Jól tudják, hogy a kommunikáció a sikeres párkapcsolat kulcsa, és ez az álmodozó vízjegy akkor a leghűségesebb partner, ha érzelmileg megérti őket a párjuk. Amikor azonban a Halak úgy érzi, hogy a partnere nem adja meg neki a feltétel nélküli szeretetet és támogatást, megkeseredhet és távolságtartóvá válhat. Ha pedig úgy érzik, hogy a partnerük nem tesz ugyanolyan erőfeszítéseket a házasságban, nem okoz nekik gondot, hogy kilépjenek belőle.

Nyilas

Az élet egy nagy kaland, a Nyilas pedig végigkísér téged ezen az úton. Ezek a merész tűzjegyek természetes bájjal rendelkeznek, ami nagyon népszerűvé teszi őket, és ami miatt mindenki velük akar randizni. Örökös vándorlási vágyuk azonban megnehezítheti számukra, hogy egy helyben maradjanak. Egy házasságban a Nyilasok számára fontos, hogy úgy érezzék, még mindig megvan a függetlenségük. Bár nagyon szenvedélyes szeretők és társak, a Nyilasok nem félnek elválni egy olyan partnertől, aki visszatartja, vagy nem értékelik őket.

Vízöntő

A zodiákus lázadójaként a Vízöntő a kötöttségeknél semmit sem utál jobban. Szabadszellemű természetük miatt a Vízöntők eleve a legkevésbé hajlamosak arra, hogy házasságot kössenek másokkal. Ezek a kalandvágyó levegő jegyűek a kötöttségek nélküli kapcsolatokat részesítik előnyben, a hagyományos házasság és a monogámia illik a legkevésbé egy Vízöntő rendhagyó életmódjához. Ehelyett inkább a lehető legkevesebb kötöttséggel szeretik élni az életüket, ami azt jelenti, hogy náluk a legnagyobb az esély arra, hogy kilépnek egy olyan házasságból, amelyben úgy érzik, hogy megfulladnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!