Minden egyes csillagjegyhez megtaláltuk a tökéletes virágot - ifaktor
Kos csillagjegy
Ők a legforrófejűbb csillagjegyek
Instagram/ @ariessignos

Minden egyes csillagjegyhez megtaláltuk a tökéletes virágot

Miközben idén tavasszal a kertjeinket műveljük, tartsd szem előtt, hogy milyen tulajdonságok miatt virágzik a csillagjegyed. Ezek felfedezésének nagyszerű módja, ha többet tudsz a csillagjegyedről, amelynek - kedvenc virágainkhoz hasonlóan - egyedi erősségei, személyisége és esztétikája van. A csillagjegyek tulajdonságainak sokfélesége megegyezik a különböző virágok tulajdonságaival - például azzal, hogy a figyelem középpontjaként a fényben virágzik-e, vagy inkább az árnyékban, magányosan szeret élni. Az alábbiakban megismerheted az egyes csillagjegyek és az alábbi virágok közötti hasonlóságokat.

Akárcsak a csillagjegyek, ezek közül a virágok közül is néhány jobban összeférhető másokkal, mint a többiek. Tegyél néhányat ezekből a kertedbe, és nézd meg, hogyan fejlődnek. Függetlenül a csillagjegyedtől, a virágok pozitív hatással lehetnek a hangulatodra, hisz a virágok azonnali hatást gyakorolnak a boldogságodra, és hosszú távú pozitív hatást a hangulatodra is.


Kos: Szívvirág

A március 21. és április 20. között született Kosokról köztudott, hogy melegszívűek, szenvedélyesek és bátrak.

Ezek a ragyogó tavaszi virágszirmok nem csak a domináns megjelenésükkel lopják el a show-t, hanem a szenvedélyt is képviselik, ami erre a tűzjegyre igencsak jellemző. Mint egy igazi Kos, az ambiciózus virágok egyediek, és szemet gyönyörködtetőek.

Bika: Gyöngyvirág

Az április 21. és május 21. között született emberek türelmesek és nyugodtak.

Édes, földhözragadt és megnyugtató. A gyöngyvirág olyan szelíd, mint a kedvenc Bikánk. Ne becsüld azonban alá ezt a finom virágot. Tükrözi a Bika makacs hajlamait azzal, mivel hűvös éghajlaton és hőmérsékleten is elég erős marad.

Ikrek: Azálea

A május 22. és június 22. között született Ikrek okosak és beszédesek.

Az azáleák gyönyörű különböző színekben pompáznak, így az Ikrekhez hasonlóan nem mindig vagy lehetsz biztos benne, hogy épp melyik oldalát fogod látni, ha erről a virágról van szó. Az azáleák az Ikrek kifejező személyiségéhez igazodnak azzal, hogy merészek, drámaiak, és alkalmazkodnak a különböző helyekhez és terekhez.

Rák: Orchidea

A június 21. és július 22. között születettek hűségesek és szeszélyesek lehetnek.

Akárcsak a Rákoknál, ha egyszer egy orchidea bekerül az életedbe, függővé válsz tőle. Bár ezek az érzékeny virágok bőséges gondoskodást igényelnek, szépségük megéri a fáradságot. Az orchideák és a Rákok egyaránt boldog otthonban, a család és a barátok szeretetével körülvéve érzik jól magukat.

Oroszlán: Krosszandra

A július 23. és augusztus 22. között született Oroszlánok viccesek és melegszívűek, és igazi vezető egyéniségek.

Meglep, hogy ez a merész virág figyelmet követel és szinte mindig meg is kapja? A krosszandra gyors növekedésű, és fényt kedvelő virág, amely párhuzamba állítható ennek a napjegynek azzal a képességével, hogy különböző személyiségeket egyesítsen a szeretet által.

Szűz: Borostyán

Az augusztus 23. és szeptember 22. között született Szüzek részletorientáltak és segítőkészek.

A borostyánnál nincs praktikusabb kiegészítője bármely térnek. Laza, szóval kapaszkodó növény, bárhol is nő, mint a Szűz, nem valószínű, hogy enged a céljaiból, hogy folyamatosan terjeszkedjen. Hűséges és szorgalmas, mind a virágra, mind a jegyre számíthatsz, hogy hosszú ideig az életed része lesz.

Mérleg: Árvácska.

A szeptember 23. és október 22. között született Mérlegek arról ismertek, hogy társaságkedvelők és diplomatikusak.

Ez a kedves és együttműködő virág pont olyan, mint a Mérlegek, hiszen mindig képes helyet csinálni másoknak. Nyugodt természetük és könnyű gondozhatóságuk tükrözi a jegy harmónia és összetartozás iránti igényét.

Skorpió: Vörös rózsa

Az október 23. és november 21. között született Skorpiók hajlamosak a függetlenségre és a zárkózottságra is.

A vörös rózsánál szenvedélyesebb virág nem is létezik. Ahogy a rózsát a tövisek védik a bajtól, úgy a Skorpió is óvja magát és másokat, gyakran mások érdekében cselekedve.

Nyilas: Anna királynő csipkéje/Vadmurok

Ez a november 22. és december 21. között született jegy energikus és őszinte.

Egy kicsit vad, de ha teret adsz neki, hogy elterjedjen, az Anna királynő csipke nem fél túllépni a kerítés határain. A Nyilasok extrovertált természetéhez illeszkedő, alkalmazkodóképes növény bőséges virágzást biztosít, és szépséget hoz bármilyen helyiségbe, ahol lakik.

Bak: Kerti szegfű

A december 22. és január 20. között született Bakok szorgalmasak és realisták.

A világ egyik legrégebb termesztett virágaként a szegfű, akárcsak a Bak, továbbra is kiállja az élet és a barátság próbáját.

Vízöntő: Lantlevelű fikusz

A január 21. és február 19. között született emberek határozottak és nyíltak.

A szobanövények egyik meghatározó képviselőjeként mindenki szeretne egy lantlevelű fikuszt magáénak tudni az életében, de nem mindenki kaphatja meg. A növény és a Vízöntő időnként kényes és nehezen kielégíthető, ám megfelelő mennyiségű ápolással mindkettő varázslatos kiegészítője lehet a belső körödnek.

Halak: Lilaakác

A február 20. és március 20. között született Halak érzelmesek és gondoskodóak.

A Halak barátságos személyisége lehetővé teszi, hogy bárhol elfogadják őket. Ezért találod meg virágos megfelelőjét a tornácoktól kezdve, a falakon és boltíveken át, a és kerítésekig mindenhol. Ez a szeszélyes virág szívesen varázsol művészi megjelenést minden helynek, ahol nő.


Ne hagyd ki!