Éljenek a híres Mérlegek! - ifaktor
Ezek a drága közkedvelt színészek és zenészek leginkább a hollywoodi filmekben és a tévében játszott szerepeikről, illetve a világhírű slágereikről ismertek, de emellett figyelemre méltó Mérlegek is, akik ezekben a hetekben ünneplik a születésnapjukat.


Kim Kardashian

Születésnap: 1980. október 21.

Az üzletasszony és feltörekvő ügyvédnő 20 évadon keresztül szerepelt a Keeping Up with the Kardashians című sorozatban híres családjával. Kim Kardashian nettó vagyona a Forbes szerint több mint 1 milliárd dollár. Hűha, nem találunk szavakat.

Eminem

Születésnap: 1972 Október 17.

Marshall Mathers, ismertebb nevén Eminem az egyik legtehetségesebb amerikai rapper. A "Lose Yourself" című dal előadója Jimmy "B-Rabbit" Smith-t alakította a 2002-es 8 Mile című filmben. Sokoldalú a fickó, az egyszer biztos.

Lil Wayne

Születésnapja: 1982. Szeptember 27.

A Dwayne Michael Carter Jr. néven született rapper 1999-ben adta ki első albumát Tha Block Is Hot címmel. Közel egy évtizeddel később, 2008-ban Lil Wayne megnyerte első Grammy-díját, többek között a "Lollipop" című daláért, amely a legjobb rap-dal díját kapta. Isten éltesse sokáig!

Simon Cowell

Születésnapja: 1959. október 7.

Az angol tévés személyiség az American Idol egyik őszinteségéről is jól ismert zsűritagja volt 2010-es távozásáig. Simon Cowell, aki fontos szerepet játszott a One Direction megalapulásában az X-Faktorban, jelenleg az NBC America's Got Talent zsűritagja.

Gwen Stefani

Születésnapja: 1969. október 3.

Képtelenek vagyunk elhinni, hogy Gwen idén tölti be az ötvenkettőt. Gwen Renée Stefani, nem csupán a No Doubt együttes társalapítójaként, énekesnőjeként és fő dalszerzőjeként vált híressé, de egyéni karrierjével is belopta magát a rajongói szívébe. Gwen Stefani az NBC The Voice című műsorának zsűritagjaként ismerkedett meg mostani férjével, Blake Sheltonnal.

Michael Douglas

Születésnapja: 1944. szeptember 25.

Az Oscar-díjas színész, aki rengeteg meghatározó filmben szerepelt, a hollywoodi legenda, Kirk Douglas fia. Michael Douglas 2009-ben megkapta az AFI életműdíját. Michael idén 77 lett, de kétségkívül még mindig Ő az egyik legsármosabb hollywoodi csillag.

Catherine Zeta-Jones

Születésnapja: 1969. szeptember 25.

Férjéhez, Michael Douglashoz hasonlóan Catherine Zeta-Jones walesi színésznő is Mérleg csallagjegyű. A hollywoodi sztár Oscar-díjat nyert a Chicago című filmben nyújtott alakításáért, és a Tony-díjat is hazavihette az Egy nyári éj mosolya című darabban nyújtott teljesítményéért.

Donna Karan

Születésnapja: 1948. október 2.

Donna Karan, más néven "DK", amerikai divattervező, a Donna Karan New York és a DKNY ruhamárkák megalkotója. 2015-ben Donna bejelentette, hogy lemond névadó cégének vezetéséről, hogy a 2007-ben alapított Urban Zen nevű életmódmárkájára koncentrálhasson.

Ralph Lauren

Születésnapja: 1939. október 14.

Ralph Lauren neve mindenki számára ismert, hisz Ő az egyik legelismertebb amerikai divattervező. Először 1967-ben Polo néven dobott piacra nyakkendőket, azóta pedig egy egész birodalmat épített ki. Áruld el Ralph, mi a titkod?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!