Éljenek a híres Mérlegek! - ifaktor
Kim Kardashian fekete ruhában, sárga kabátban száll ki egy fehér autóból
Ezek a drága közkedvelt színészek és zenészek leginkább a hollywoodi filmekben és a tévében játszott szerepeikről, illetve a világhírű slágereikről ismertek, de emellett figyelemre méltó Mérlegek is, akik ezekben a hetekben ünneplik a születésnapjukat.


Kim Kardashian

Születésnap: 1980. október 21.

Az üzletasszony és feltörekvő ügyvédnő 20 évadon keresztül szerepelt a Keeping Up with the Kardashians című sorozatban híres családjával. Kim Kardashian nettó vagyona a Forbes szerint több mint 1 milliárd dollár. Hűha, nem találunk szavakat.

Eminem

Születésnap: 1972 Október 17.

Marshall Mathers, ismertebb nevén Eminem az egyik legtehetségesebb amerikai rapper. A "Lose Yourself" című dal előadója Jimmy "B-Rabbit" Smith-t alakította a 2002-es 8 Mile című filmben. Sokoldalú a fickó, az egyszer biztos.

Lil Wayne

Születésnapja: 1982. Szeptember 27.

A Dwayne Michael Carter Jr. néven született rapper 1999-ben adta ki első albumát Tha Block Is Hot címmel. Közel egy évtizeddel később, 2008-ban Lil Wayne megnyerte első Grammy-díját, többek között a "Lollipop" című daláért, amely a legjobb rap-dal díját kapta. Isten éltesse sokáig!

Simon Cowell

Születésnapja: 1959. október 7.

Az angol tévés személyiség az American Idol egyik őszinteségéről is jól ismert zsűritagja volt 2010-es távozásáig. Simon Cowell, aki fontos szerepet játszott a One Direction megalapulásában az X-Faktorban, jelenleg az NBC America's Got Talent zsűritagja.

Gwen Stefani

Születésnapja: 1969. október 3.

Képtelenek vagyunk elhinni, hogy Gwen idén tölti be az ötvenkettőt. Gwen Renée Stefani, nem csupán a No Doubt együttes társalapítójaként, énekesnőjeként és fő dalszerzőjeként vált híressé, de egyéni karrierjével is belopta magát a rajongói szívébe. Gwen Stefani az NBC The Voice című műsorának zsűritagjaként ismerkedett meg mostani férjével, Blake Sheltonnal.

Michael Douglas

Születésnapja: 1944. szeptember 25.

Az Oscar-díjas színész, aki rengeteg meghatározó filmben szerepelt, a hollywoodi legenda, Kirk Douglas fia. Michael Douglas 2009-ben megkapta az AFI életműdíját. Michael idén 77 lett, de kétségkívül még mindig Ő az egyik legsármosabb hollywoodi csillag.

Catherine Zeta-Jones

Születésnapja: 1969. szeptember 25.

Férjéhez, Michael Douglashoz hasonlóan Catherine Zeta-Jones walesi színésznő is Mérleg csallagjegyű. A hollywoodi sztár Oscar-díjat nyert a Chicago című filmben nyújtott alakításáért, és a Tony-díjat is hazavihette az Egy nyári éj mosolya című darabban nyújtott teljesítményéért.

Donna Karan

Születésnapja: 1948. október 2.

Donna Karan, más néven "DK", amerikai divattervező, a Donna Karan New York és a DKNY ruhamárkák megalkotója. 2015-ben Donna bejelentette, hogy lemond névadó cégének vezetéséről, hogy a 2007-ben alapított Urban Zen nevű életmódmárkájára koncentrálhasson.

Ralph Lauren

Születésnapja: 1939. október 14.

Ralph Lauren neve mindenki számára ismert, hisz Ő az egyik legelismertebb amerikai divattervező. Először 1967-ben Polo néven dobott piacra nyakkendőket, azóta pedig egy egész birodalmat épített ki. Áruld el Ralph, mi a titkod?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!