Ki lennél az Emily Párizsban-ból a horoszkópod alapján? - ifaktor
Emily Párizsban borító képen, Emily barna göndör hajjal, kék ruhában áll

Lássuk, hogy kire hasonlítanál a Netflix nagy sikerű sorozatából, az ,,Emily Párizsban"-ból a horoszkópod alapján. Első rész.


Kos - Madeline

Madeline Emily ügynökét játssza a sorozatban, aki terhessége miatt kevésszer tűnik fel, azonban ezen alkalmakkor abszolút körvonalazódik, hogy Madeline igazi Kos. Szenvedélyes és erős, a munkájában kitartó, azonban könnyen rá lehet venni a szórakozásra.

Bika - Sylvie

Ha Bika, akkor nem kérdés, hogy az Sylvie. Aki látta már a sorozatot és jártas a horoszkópok világában, az valószínűleg azonnal rávágta, hogy Sylvie Bika. Sylvie irtó makacs és mindig kimutatja őszinte érzéseit, leplezés nélkül. Nem szereti, ha a dolgok gyorsan és nagyot változnak.

Ikrek - Camille

Camille imádja az életet, a társaságokat a szórakozást. Kicsit sem él unalmas életet és nem is tudna. Emilyvel közeli barátságba kerülnek, azonban Camille megmutatja neki, hogy az ő barátságát ki kell érdemelni. Ha valaki, akkor Camille tuti Ikrek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!