Erre számíthatsz, ha egy Mérleggel akadsz össze - ifaktor
woman on bike reaching for man's hand behind her also on bike
Photo by Everton Vila on Unsplash

Erre számíthatsz, ha egy Mérleggel akadsz össze

Barátként a Mérlegek inkább kéz a kézben vándorolnak az életben a kincset érő barátokkal (és útközben megállnak rózsát szagolni). A Mérlegek felragyognak, ha a bandájukkal töltenek időt, és nagyra értékelik minden barátjuk véleményét.


A levegő jegyűek sosem hagynak ki egyetlen alkalmat sem, hogy megmutassák a választott családtagjaiknak, mennyire törődnek velük. A szeretet apró cselekedetei, például a kézzel készített képeslapok vagy fotóalbumok a Mérlegek védjegyei.

A Mérleg szülő csemetéi lesznek a legjobban öltözött gyerekek a játszótéren. Te is látod magad előtt a stílusos pulóvereket, a bájos karkötőket és bomberdzsekiket? Fontos célkitűzésük, hogy erkölcsössé és igazságossá neveljék gyermekeiket. Nemcsak betartatják a szabályokat, hanem gondoskodnak róla, hogy a gyerekek tudják, mi áll a dolgok hátterében. A légies Mérlegek szülői törvényeit azonban meg lehet ingatni, ha gyermekük megindokolja, miért kell megenniük a sütit reggelire, vagy megszegni a takarodóra vonatkozó időkorlátot. A Mérlegek nagylelkű és bátorító szülők.

Vajon milyen egy Mérleg a párkapcsolatok terén? Bájos mosolyuknak és rendkívüli kisugárzásuknak köszönhetően rengeteg csodálójuk van. És mivel a Mérlegek mindenkiben meglátják a szépséget, előfordulhat, hogy ők is mindenkibe belezúgnak. A levegő jegyűek könnyen elvesznek egy ismeretlenről való fantáziálásban, elképzelve az első randevút, az első lépéseiket házaspárként, mielőtt ténylegesen megismernék az illetőt. A Mérlegek akár tudtukon kívül is átvehetik annak a személynek a tulajdonságait, akibe belezúgtak – a másik fél gesztusait, mondatait és érdeklődési körét. A csillagjegy képviselői számára elengedhetetlen, hogy egyenrangú félként kezeljék egy kapcsolatban keresnek.

Egy tulajdonság, amit senki sem vesz észre: A Mérlegek arról is híresek, hogy szinte bárkivel képesek párkapcsolatba bonyolódni, de ez nem jelenti azt, hogy másokra támaszkodnak. Gyakran úgy állítják be őket, mint akik társfüggők, de a Mérlegek a legjobb vezetők közé tartoznak, különösen akkor, ha egy igaz ügyért küzdenek. A Mérlegek erős diplomáciai érzéke és az emberek megértése lehetővé teszi számukra, hogy a pódiumon is kiválóan boldoguljanak, a híres Mérleg-bájjal pedig tömegeket gyűjtenek az ötleteik mögé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!