Ez a Bridgerton-karakter lennél a csillagjegyed szerint - ifaktor
A Bridgerton család közös fotója

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, a Bridgerton családból a horoszkópod alapján! Negyedik rész.


Vízöntő - Genevieve Delacroix

A Vízöntők már többször bebizonyították, hogy remek barátok, akikre bármikor lehet számítani. Akárcsak Genevieve is, mikor Sienát befogadta és a védelmébe helyezte.

Halak - Lady Violet Bridgerton

A sorozatban feltűnő édesanyák közül az egyik legszimpatikusabb karakter kétségkívül Lady Violet Bridgerton. Halak révén rendkívül elnéző és elfogadó. Lázadó lányát is képes kezelni, pedig a kor, amiben élnek nehezíthetné ezt. Violet jóindulatú és gyermekeinek önzetlenül mindig a legjobbat szeretné. Ezen kívül fontosak neki a szívügyek is, de ez érthető is, hiszen ő is egy érzékeny Halak!

Mérleg - Daphne Basset

A Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója által uralt Mérleg mindig csinos, ápolt és a békére törekszik. Ezek a tulajdonságok mind megvannak Daphneban, aki képes a botrány elkerülése érdekében hozzámenni a herceghez, aki kezdetben kicsit sem szimpatikus neki. Az egykori Bridgerton lány igazi Mérleg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!