Figyelem Szüzek! A következő hetek rólatok szólnak - ifaktor
Figyelem Szüzek! A következő hetek rólatok szólnak

A Szűz, az állatöv hatodik jegyét a Merkúr uralja, aki a kommunikáció, a közlekedés és a technológia felett őrködik. Mivel a Merkúr a mentális energiával van kapcsolatban, a bolygó által uralt személyek általában meglehetősen agyafúrtak, kiválóak az írásban, a nyilvános beszédben, a vitában és a kommunikáció minden olyan formájában, amely kutatásokat és az összegyűjtött információk megosztását igényli.


Föld jegyű társaikhoz hasonlóan ezek az analitikus gondolkodásmódú személyek általában megszállottan törekszenek arra, hogy a legjobb formájukat hozzák. Érdemes megjegyezni, hogy mint változó jegyűek, általában alkalmazkodóképesek és nyitottak arra, hogy szükség esetén változtassanak a játéktervükön.

Rengeteget tanulhatunk a Szűz jegyéből, amely alatt számos maximalista, gondoskodó és kifejezetten okos híresség és közéleti személyiség született. Gondoljunk csak Amy Poehlerre, aki nemcsak a saját erős, feminista szűzies hangját használta karrierje során, hanem fiatal nőket is felhatalmazott arra, hogy ugyanezt tegyék.

Így mi sem természetesebb, hogy mi is tisztelgünk néhány kedvenc Szűz-hírességünk előtt.

Zendaya

Fiatal, gyönyörű és sikeres. A szeptember 1-jén született színésznő, énekesnő és producer már gyerekkora óta, a 2010-es évek elejétől keményen dolgozott a Disney-csatornának. Azóta is számtalan filmben is sorozatban találkoztunk vele, ráadásul gyönyörű hangjának köszönhetően a zeneiparban is hamar hírnevet szerzett. Emellett olyan szervezetekben végzett jótékonysági munkájáról is ismert, mint az American Heart Association, vagy a Toys for Tots és a Donate My Dress. Le a kalappal kislány!

Amy Poehler

A szeptember 16-án született színésznő, komikus, író, producer és rendező gyakorlatilag a 21. század egészét végigkísérte a komikus tévézésben. Imádjuk, amikor föld jegyű társával, a Bika jegyű Tina Fey-vel társulva egy sor díjkiosztó műsorvezetőjeként tündököl, és mindig is meglesz a helye a Mean Girls rajongók szívében "Cool Mom"-ként és a Parks and Recreation rajongók szívében a Galentine's Dayt megteremtő Leslie Knope-ként. Más szóval, Poehler 100 százalékban olyan hollywoodi varázslat, akivel számolni kell, és ez nem csoda, tekintve szűzies szorgalmát és szellemességét. A kétgyermekes anyuka a szolgálatorientált szűzies szívét különböző társadalmi és politikai ügyekbe is beleöntötte, például együttműködött a National Domestic Workers Alliance-szel, a Worldwide Orphans Foundation sztárnagyköveteként tevékenykedett, és megalapította az Amy's Smart Girls-t, egy online közösséget és digitális websorozatot, amelynek célja a lányok megerősítése. Ilyen egy példaértékű nő a mai világban!

Gretchen Whitmer

Gretchen Whitmer

A Szűz munkamorál és a kiváló kommunikációs képességek nem mindig vezetnek oda, hogy a jegy szülöttjei a színpadok és filmvásznak reflektorfényében sütkérezzenek. Ehelyett gyakran válnak feltörekvő politikai csillagokká, és ez minden bizonnyal így van az augusztus 23-án született michigani kormányzó esetében is. Whitmer kormányzó, jogász, pedagógus, volt ügyész, állami képviselő, szenátor, kétgyermekes anyuka, és ő volt az első nő, aki egy szenátusi frakciót is vezetett. A Szűz jegyű demokratát idézve:

"Az emberek olyan vezetőket akarnak, akikre felnézhetnek, akik képesek megoldani a problémákat és valóban eredményeket hoznak a népünk számára".

Isten éltesse sokáig!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!