Ki lennél a Harry Potterből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Ki lennél a Harry Potterből a horoszkópod alapján?

Lássuk, hogy melyik karakterre hasonlítanál a leginkább a népszerű Harry Potterből, a horoszkópod alapján. Második rész.


Nyilas - Hagrid

Ha a Nyilas jegyében születtél, akkor leginkább Hagridra hasonlítasz a Harry Potterből. A Nyilasoknak általában kalandvágyó szellemük és filozófiai lelkük van. Hagrid imádta az egzotikus állatokat és az egyik életcélja az volt, hogy megváltoztassa mindenki véleményét a veszélyesnek tűnő vadállatokról.

Skorpió - Sirius Black

Skorpióként a leginkább Siriusra hasonlítasz. Egy Skorpió egyszerre lehet titokzatos, különböző hangulatú, sötét és veszélyes is. Sirius Black pedig pont ilyen karakter volt.

Mérleg - Minerva McGalagony

Ha mérleg a csillagjegyed, akkor a legjobban Minervára hasonlítasz. A Mérlegek általában tisztességes gondolkozású emberek, akik a békét és az igazságot keresik a világban. Így egyértelmű, hogy ha Mérleg, akkor Minerva. A tanárnő mindig kemény volt, de egyúttal igazságos is a diákokkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!