Folyton káosz van körülöttük? Csak ez lehet a horoszkópjuk - ifaktor
Folyton káosz van körülöttük? Csak ez lehet a horoszkópjuk

Amikor bizonyos helyzetek kezeléséről van szó, vannak olyan emberek, akik nyugodtan, higgadtan igyekeznek megoldani a problémát, ám ott van a másik oldal, melyet a káosz képviselői uralnak - legyen szó akár konfrontációról, akár a kétségek apró csíráinak elültetéséről, hogy egy kis viszályt szítsanak, rájuk biztosan számíthatsz. A megközelítésbeli különbségnek köze lehet a csillagokhoz. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mely csillagjegyek játszanak valószínűleg a kaotikus oldalon.


Skorpió

Ha káosz, akkor Skorpió. A Skorpiók arról híresek, hogy mindig készenlétben állnak, hogy használni tudják a halálos fullánkjukat. Bár a bosszú és a megtorlás eme ikonjai nem lesznek erőszakosak, mindenképpen gondoskodnak róla, hogy a másik fél rosszul érezze magát az adott helyzetben. Elkotyogtad az egyik féltve őrzött titkukat? Találd ki, kivel szakítják meg azonnal a kapcsolatot. Megcsaltad őket? Számíts a legrosszabbra. Az általános filozófia itt a következő: "A bosszú hidegen tálalva a legjobb ", így bár lehet, hogy nem fognak nyíltan szembeszállni veled, de hidd el, hogy amikor eljön a megtorlás ideje, már átfésülték a történetedet, azonosították az összes hiányosságot, és kidolgozták a bosszútervüket, amit megfelelőnek tartanak. Érdemes megemlíteni, hogy ezeket a vízjegyeket a Mars, a háború istene uralja, ezért legyetek nagyon óvatosak velük.

Kos

A tüzes Kosok olyanok, mint a hurrikánok, amikor belépnek egy szobába. Bár őket is a Mars uralja, az ő káoszuk nem a visszavágásról szól, mint a Skorpióké. A Kosok életvidám, spontán lények. Tele vannak határtalan energiával és lendülettel, ami a visszafogottabb természetűek (például a Halak) számára nyomasztó lehet. Számítsunk arra, hogy ezek a Kosok vitákat gerjesztenek, csak hogy felpezsdítsék a tömeget. Tényleg olyan jó volt a Reszkessetek betörők 2, mint az első? Tényleg jobb a tengerparti nyaralás, mint a balatoni kikapcsolódás? Ahol a legtöbb ember tétovázik, mert fél, hogy káoszt okoz, ott a Kosok a lelkes kíváncsiságuk miatt a leghangosabb véleményvezérek lesznek.

Nyilas

Barátságos személyiségükért szeretjük őket, és a bájuknak lehetetlenség ellenállni. Ám ezeknek a szeretett tűzjegyeknek tragikus hibája, hogy könnyen elunják magukat, így ők is hajlamosak a lázadásra. Tudni akarod, miért szakított Adri és Szabi tavaly ősszel? Vagy miért hagyta el Zoli, a könyvelő olyan hirtelen a céget? Egy Nyilas mindig összebarátkozik a történetek kulcsszereplőivel, és beszámol minden fontos részletről. Ellentétben a Kosokkal, akik talán élvezik a káoszt, és valószínűleg uralni is tudják, a Nyilasok a boldog-boldogtalan kalandorok, akik valójában nem érzik jól magukat ebben a diszharmóniában.

Bika

Nem kell szakértőnek lenned ahhoz, hogy tudd, egy nyugodt bika előtt vörös plédet lengetni nagyon-nagyon rossz ötlet. A Bikák nyugodt és türelmes emberek hírében állnak, de ne tedd próbára őket. Gondolj úgy rájuk, mint azokra az emberekre a baráti társaságban, akik miatt kétszer is meggondolod, mielőtt vitába szállsz, mert tudod, hogy ha egyszer elkezdődött, nem fognak megnyugodni addig, amíg mindenkit a saját oldalukra nem állítanak.

Ikrek

Nem mintha az Ikrek magától választaná a káoszt, csak történetesen mindig valahogy belekeverednek. Az Ikrek természetéből fakad, hogy állandóan két vélemény váltakozik bennük, így képzeld el, milyen lehet például egy meglepetéspartit megtervezni velük, akik egyszer ezt mondják, másszor az ellenkezőjét. Káosz van. Ezek a levegő jegyűek nem csak határozatlanok, de hírhedt gyermeki lelkületükből fakadóan rövid ideig képesek koncentrálni egy dologra. Ezt párosítva a pletykás személyiségükkel, könnyen ők lehetnek azok, akik elrontják a meglepetést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!