Imádjuk a belőletek áradó harmóniát, Mérlegek! - ifaktor
Imádjuk a belőletek áradó harmóniát, Mérlegek!
Ilyen egy harmóniára törekvő Mérleg a legjobb formájában.


Bepillantasz a kirakatba, és látod, hogy egy virágárus áll néhány vödör friss vadvirág előtt. Kecsesen elővesz néhány szárat minden egyes vödörből, egy vázába helyezi őket, majd elrendezi, átrendezi, és hátralép, hogy megvizsgálja művészetét. A tökéletesség érdekében hozzátold még néhány halványkék nefelejcset, ami az aranyszínű százszorszépekhez kiválóan illeszkedik. Pontosan ilyen egy harmóniára törekvő Mérleg a legjobb formájában. Képes összehozni az ötleteket, az embereket és igen, a gyönyörű virágcsokrokat.

A Mérleg eleme a Levegő. A három levegő jegy - az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő - a zodiákus szellemi erői. Megtalálhatod őket a könyvtár szakirodalmi részlegén barangolva, vacsorapartikon, miközben sziporkázó kérdéseket tesznek fel minden embernek, valamint ők azok, akik hajnali 2-kor felrobbantják a postaládádat egy őrült ötlettel. A levegő jegyűek a tanulásról és a kommunikációról híresek, de saját térre vágynak, amikor a csevegésnek vége.

Az uralkodó bolygójuk a Vénusz. A fényűző környezet, az érzéki örömök és a tiszta romantika bolygója. Ha csodálod a fák lombkoronáján átkukucskáló napfényt vagy a partnered szemének aranyfoltjait, akkor érzed a Vénusz hatását. Az égi ékszer szabályozza, hogyan látjuk a körülöttünk lévő szépséget. Így nem meglepő, hogy a Mérlegek gyertyafényes szelfijei úgy néznek ki, mintha egy francia művészeti galériában lenne a helyük.

A Mérleg csillagképe a Mérlegekben ölt alakot, amelyek a jegy azon törekvését jelképezik, hogy egyenlőséget és igazságosságot teremtsen az univerzumukban.

Egyszavas mantrája: "Dönts!"

Ha már döntések, mi a helyzet a karrierrel? A Mérleg a művészetek területén virágzik. A levegő jegyűeknek nagyon jó szemük van az esztétikához, így tehetséges fotósok, művészettörténészek, építészek, tervezők és dekorációs szakértők. Az igazságosságtól vezérelve a Mérlegek befolyásosak a jog, a kormányzat és az aktivizmus területén is. Bármelyik karrierpályán is kötnek ki, ugyanolyan fontosnak tartják az irodán kívüli időt.

Ne hagyd ki!