Jó ha tudod! Íme a Mérlegek tulajdonságai - ifaktor
black and white stars in the sky
Photo by NeONBRAND on Unsplash

Jó ha tudod! Íme a Mérlegek tulajdonságai

Íme a Mérleg csillagjegy szülötteinek a legjobb és a legrosszabb tulajdonságaik!


A Mérlegek jó ízlésükről, eleganciájukról és bájukról ismertek. A harmóniát és a szépséget keresik. Nem kenyerük az egyedüllét, szeretnek párkapcsolatban élni. A bensőséges kapcsolatok kiemelten fontosak számukra, csakúgy, mint a társadalmi igazságosság kérdései. A Mérlegek örökké azt remélik, hogy egy konfliktusban minden fél elégedett lesz, és hajlamosak megérteni és támogatni a vita mindkét oldalát, ami az őrületbe kergetheti a barátaikat. A Mérlegek mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a vitát, emellett nehezen tudnak döntést hozni.

Legjobb tulajdonságai

A Mérlegek szociális képességeikről híresek – bájos, kommunikatív és laza természetük miatt rendkívül népszerű vendégek a partikon. A Mérlegek számára nagyon fontosak a személyes kapcsolatok, könnyen motiválják a környezetükben élőket. E pozitív tulajdonságaik miatt a Mérlegekre számíthatunk, hogy bármilyen összejövetelen elsimítják a kellemetlenségeket, vagy megtörik az esetleges kínos csendeket. Ha ismersz egy Mérleg jegyű embert, akkor szerencsés vagy, mert a valaha megfogalmazott legkülönlegesebb, legszívből jövő bókot biztos, hogy tőle fogod kapni. A Mérlegeket lenyűgözi az emberi természet minden árnyalata, és tudják, hogyan kell mindenkit a legjobb fényében feltüntetni.

Legrosszabb tulajdonságai

A Mérlegeknek szükségük van arra, hogy jól nevelt, melegszívű emberként tekintsenek rájuk, emiatt bármiféle konfliktusba bocsátkozást ijesztő lehet számukra. A Mérleg-energia elmossa a határvonalat a békefenntartás és a színlelés között. Ahelyett, hogy szembesítenék a munkatársukat azzal, hogy állandóan utánuk kell takarítaniuk, a Mérlegek egy erőltetett mosollyal vállalják a feladatot. A Mérlegeknek meg kell tanulniuk, hogy nem baj, ha egy irányba billen a mérleg, különben nagyon sok negatív energia fog felhalmozódni bennük. Lehet, hogy a Mérleg közvetett konfliktuskezelése pletykálkodásban vagy kirívó passzív agresszióban nyilvánul meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!