Jó ha tudod! Íme a Mérlegek tulajdonságai - ifaktor
Jó ha tudod! Íme a Mérlegek tulajdonságai
black and white stars in the sky
Photo by NeONBRAND on Unsplash

Jó ha tudod! Íme a Mérlegek tulajdonságai

Íme a Mérleg csillagjegy szülötteinek a legjobb és a legrosszabb tulajdonságaik!


A Mérlegek jó ízlésükről, eleganciájukról és bájukról ismertek. A harmóniát és a szépséget keresik. Nem kenyerük az egyedüllét, szeretnek párkapcsolatban élni. A bensőséges kapcsolatok kiemelten fontosak számukra, csakúgy, mint a társadalmi igazságosság kérdései. A Mérlegek örökké azt remélik, hogy egy konfliktusban minden fél elégedett lesz, és hajlamosak megérteni és támogatni a vita mindkét oldalát, ami az őrületbe kergetheti a barátaikat. A Mérlegek mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a vitát, emellett nehezen tudnak döntést hozni.

Legjobb tulajdonságai

A Mérlegek szociális képességeikről híresek – bájos, kommunikatív és laza természetük miatt rendkívül népszerű vendégek a partikon. A Mérlegek számára nagyon fontosak a személyes kapcsolatok, könnyen motiválják a környezetükben élőket. E pozitív tulajdonságaik miatt a Mérlegekre számíthatunk, hogy bármilyen összejövetelen elsimítják a kellemetlenségeket, vagy megtörik az esetleges kínos csendeket. Ha ismersz egy Mérleg jegyű embert, akkor szerencsés vagy, mert a valaha megfogalmazott legkülönlegesebb, legszívből jövő bókot biztos, hogy tőle fogod kapni. A Mérlegeket lenyűgözi az emberi természet minden árnyalata, és tudják, hogyan kell mindenkit a legjobb fényében feltüntetni.

Legrosszabb tulajdonságai

A Mérlegeknek szükségük van arra, hogy jól nevelt, melegszívű emberként tekintsenek rájuk, emiatt bármiféle konfliktusba bocsátkozást ijesztő lehet számukra. A Mérleg-energia elmossa a határvonalat a békefenntartás és a színlelés között. Ahelyett, hogy szembesítenék a munkatársukat azzal, hogy állandóan utánuk kell takarítaniuk, a Mérlegek egy erőltetett mosollyal vállalják a feladatot. A Mérlegeknek meg kell tanulniuk, hogy nem baj, ha egy irányba billen a mérleg, különben nagyon sok negatív energia fog felhalmozódni bennük. Lehet, hogy a Mérleg közvetett konfliktuskezelése pletykálkodásban vagy kirívó passzív agresszióban nyilvánul meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!