A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje - ifaktor
Julia Roberts fekete fehér képen

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.1.    Micsoda nő! – 1990

Az örök klasszikus, amit bármikor képes újra megnézni az ember. Ki ne álmodott volna Julia Robert fehér pöttyös lóversenyen viselt ruhájáról. Vagy ki ne emlékezne arra, mikor Richard Gere fehér limuzinnal jött el érte. Érdekes kulisszatitok, hogy a jelenet, amelyben Richard Julia kezére csapja a nyakláncot tartalmazó dobozt, a színész rögtönzése volt és ezért Julia nevetése igazi a filmben.

Julia Roberts GIF Giphy

2.    Álljon meg a nászmenet – 1997 

Ebben a romantikus komédiában Julia Roberts a legjobb fiúbarátjába végtelenül és egyoldalúan szerelemes Juliannet alakítja. A film legemlékezetesebb jelenete, amikor a családi ebédnél az étteremben, mindenki elkezdi énekelni az I say a little prayer című számot.

3.    Édesek és mostohák – 1998

Ebben a filmben Julia Robertsnek lehetősége volt, egy drámában is megmutatni tehetségét és mondanunk sem kell, hogy tökéletes alakítást nyújtott Susan Sarandon oldalán. A film minden perce leköti a nézőt miközben bemutatja egy család nem hétköznapi életét, ahogy megküzdenek a rákkal, az elengedéssel, a megbocsátással és a szülői lét felelősségével.

4. Sztárom a párom – 1999 

Ki ne emlékezne arra a kémiára, ami Julia Roberts és Hugh Grant között volt. A magának való, visszahúzódó könyvkereskedő és a gyönyörű világsztár kibontakozó szerelmét láthatjuk. A Londonban játszódó helyszínek és az angol humor kötelező filmé teszi a művet, minden Nagy-Britannia kedvelőnek.

5. Ízek, imák, szerelmek – 2010 

Ebben a filmben Julia karakterével minden nemű és korú személy képes azonosulni. Főszereplőnk eljut arra a pontra az életében, amikor hiába látszik úgy, hogy megvan mindene mégis boldogtalan és elindul megkeresni azt a dolgot, ami hiányzik neki. Nem akarunk spoilerezni, úgyhogy mindenki, aki volt vagy jelenleg is van ilyen szituációban az nézze meg a filmet, mert választ tud adni sok kérdésre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!