Ez a karácsonyi film illik hozzád a horoszkópod alapján - ifaktor
Ez a karácsonyi film illik hozzád a horoszkópod alapján

Lássuk, hogy melyik karácsonyi film illik hozzád a leginkább a horoszkópod alapján! Ezt mindenképp érdemes látnod. Negyedik rész.


Bak - A Grincs

Az egyik legfegyelmezettebb és leginkább kontroll mániás csillagjegy, a Bak jegy. Kétségtelen, hogy érzékenységed és realista természeted néha a cinizmus határát súrolja, így biztos vagyok benne, hogy A Grincs lesz az egyik kedvenc karácsonyi filmed!

Vízöntő - Múlt karácsony

Vízöntőként az egyik legjobb tulajdonságod, hogy nagyon könnyen megtalálod a közös hangot a körülötted lévő emberekkel. A Múlt karácsony című film főszereplőjével is biztosan nagyon hamar megértenétek egymást, bármennyire is különc embernek tűnik ő.

Halak - Reszkessetek, betörők!

Igen, tudjuk. Nincs karácsony Kevin nélkül. Azonban szerintünk a leginkább a Halak csillagjegy szülöttjeihez passzol ez a film. Halakként tele vagy szeretettel, empátiával és mindig segíteni akarsz az embereknek. Biztosan Kevinnek is segítettél volna, mikor a Reszkessetek, betörők! -ben magára maradt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!