Ez a karácsonyi film illik hozzád a horoszkópod alapján - ifaktor
Ez a karácsonyi film illik hozzád a horoszkópod alapján

Lássuk, hogy melyik karácsonyi film illik hozzád a leginkább a horoszkópod alapján! Ezt mindenképp érdemes látnod. Harmadik rész.


Mérleg - Holiday

A Mérleg jegy szülöttjei általában a harmóniára és az egyensúlyra törekszenek. Így azokat a dolgokat is szeretik, amiben érzik a szimmetrikusságot. Ezért számotokra az egyik legideálisabb karácsonyi film, a Holiday lehet.

Skorpió - Karácsonyi vakáció

Szenvedélyesek és fantáziadúsak. Talán ez az a két fő tulajdonság, ami elmondható minden egyes Skorpióról. A Karácsonyi vakáció főszereplője pedig pontosan egy ilyen karaktert mutat be. Skorpióként tuti imádni fogjátok a filmet!

Nyilas - Kiskarácsony mindenáron

Ha humor, akkor Nyilas! Imádjátok, értitek és használjátok is. A Kiskarácsony mindenáron minden idők egyik legszórakoztatóbb karácsonyi filmje. Danny DeVito és Matthew Broderick főszereplésével pedig csak még tökéletesebbé válik. Úgy hogy, ha Nyilas vagy, mindenképp nézd meg!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!