Ezekkel az ajándékokkal tarolni fogsz a Kos barátodnál - ifaktor
Ezekkel az ajándékokkal tarolni fogsz a Kos csillagjegyű barátodnál
Ha ismerünk Kos jegyben született embereket, jól tudjuk, hogy mennyire szórakoztató és bátor személyiségek. Ez a tűzjegy tele van élettel, és készen áll arra, hogy megünnepelje magát.


A Kos emberek kifejezetten spontán típusok, és általában nem okoz nekik gondot, hogy például nyaralásokat vagy kirándulásokat tervezzenek maguknak, így nem érdemes élménnyel meglepni őket, hacsak kifejezetten nem ezt kérik tőled. De nyugi, a lehetőségek tárháza végtelen!

Hoztunk nektek néhány ötletet, amivel biztosan nem lőhetsz mellé Kos barátod, vagy rokonod számára.

1. Instant fényképezőgép

A Kos jegyében született emberekben van egy érdekes kettősség, hisz igazi vadócok, mégis kedves és ártatlan személyiségek, ami mérhetetlenül vonzza az embereket. S hogy ez mit is jelent esetünkben? Természetesen azt, hogy rengetegen vannak, akik velük együtt ünneplik a születésnapjukat. Az olyan partikellékek, mint az instant fényképezőgépek hatalmas sikert aratnak mind a születésnapos, mind az ünneplők körében.

2. Karaoke mikrofon

A Kosok szeretik kimaxolni a születésnapjukat is, így bármi, ami segít nekik ebben, emeli a party fényét. Mi is lehetne vagányabb ajándék számukra, mint egy karaokeszett, vagy mikrofon, ami az egyik legjobb bulikellék a világon.

3. Kaktusz

A növények és a virágok hagyományos ajándéktárgyak. S hogy miért olyan jó választás a Kos születésűek számára? A válasz nagyon egyszerű – ezekről a növényekről el lehet feledkezni, nem fognak elpusztulni, így tökéletes társa lehet a sűrű napirenddel rendelkező Kosoknak.

4. Súlyzók, szalagok otthoni edzéshez

Úgy érezzük, ezt szinte felesleges is magyarázni, ezek a tárgyak magukért beszélnek.

5. Tiara, vagy sapka

Minden csillagjegyhez társul egy testrész, és a Kos esetében ez a fej, így az ehhez kapcsolódó ajándékok, mint például a tiarák és kalapok, elképesztően vonzóak a Kosok számára.

Reméljük, hogy ezekkel az ötletekkel segítettünk kicsit abban, hogy feledhetetlenné tedd a kedvenc Kosod születésnapját.

Ne hagyd ki!